Αναζήτηση
Gotham - iShow.gr
Gotham
Σειρά
Αστυνομική
Θρίλερ
Δραματική
Είδος
Δραματική αστυνομική σειρά παραγωγής 2014
Κύκλοι
1
2
3
4
5
Πριν τον Μπάτμαν, υπήρχε... το Γκόθαμ! Η σειρά ακολουθεί την πορεία του γενναίου αστυνομικού Τζέιμς Γκόρντον, σε μια πόλη βυθισμένη στην παρανομία, κι αφηγείται το χρονικό της 'γέννησης' του Σκοτεινού Ιππότη. 
Για να αποδείξει ότι η αστυνομία έχει ακόμα δύναμη, ο Γκόρντον επιχειρεί να συλλάβει τον Τζόναθαν Κρέιν. Ωστόσο, εκτίθεται σε κίνδυνο, όταν στο Αρκαμ έρχεται αντιμέτωπος με παρανοϊκούς εχθρούς αλλά και με τους προσωπικούς του δαίμονες. 
Ο Γκόρντον παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ταξιδεύει μέχρι το Μαϊάμι ελπίζοντας να πείσει τον Κάρμαϊν Φαλκόν να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, η μάχη για το πολύτιμο οπλοστάσιο του Πιγκουίνου συνεχίζεται σε μια δημοπρασία. 
Επιχειρώντας να ανακαλύψει τη σημασία του μαχαιριού της δημοπρασίας, ο Μπρους Γουέιν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές του Νάιλς Γουίνθροπ, ιστορικού του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Γκόθαμ, και του εγγονού του. 
Προκειμένου να ανακτήσει τη δύναμη και την ταυτότητά του, ο Νίγκμα δοκιμάζει τις ικανότητες του πρώην συνεργάτη του. Στο μεταξύ, ο Μπρους εκπλήσσει τους πάντες με τις τολμηρές κινήσεις του αξιοποιώντας τις δυνάμεις του στιλέτου. 
Στον 4ο κύκλο, ο Τζιμ Γκόρντον και ο Χάρβεϊ Μπούλοκ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον των πιο διεφθαρμένων προσωπικοτήτων. Και ενώ το Γκόθαμ προσπαθεί να μπει σε κανονικούς ρυθμός, ένας νέος ήρωας θα κάνει την εμφάνισή του. 
Με τον Καθηγητή Πιγκ να σκορπά τον φόβο στο Γκόθαμ, ο Γκόρντον κι ο Μπούλοκ πηγαίνουν στο Νάροους προς αναζήτηση στοιχείων. Ο Μπρους Γουέιν συναντά τη Γκρέις, μια παλιά φίλη, η οποία τον πείθει να βγουν με μερικούς παλιούς συμμαθητές. 
Στο Νάροους, ο Γκράντι και ο Νίγκμα γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Ο Πιγκουίνος θέλει εκδίκηση μαθαίνοντας ότι ο Νίγκμα τον χλευάζει στη σκηνή. Στο μεταξύ, ο Γκόρντον δέχεται πρόταση να αναλάβει την ηγεσία του Αστυνομικού Τμήματος. 
Ο Καθηγητής Πιγκ ταλαιπωρεί το Γκόθαμ, αλλά και τον Γκόρντον, με κάθε ευκαιρία. Η Σοφία κι ο Πιγκουίνος ετοιμάζονται για έναν έρανο αλλά τα πράγματα εξελίσσονται απρόβλεπτα. Η διασκέδαση του Μπρους επηρεάζει τη σχέση του με τον Αλφρεντ. 
Ο Γκόρντον προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία με τον Πιγκουίνο η οποία αφορά και τη Σοφία. Ο Αλφρεντ βοηθά τον Μπρους να ξεπεράσει τις ανησυχίες του και να σταματήσει την πτωτική του πορεία καθώς η Λι αποκτά περισσότερο έλεγχο στο Νάροους. 
Η επιστροφή του Κάρμαϊν Φαλκόν κάνει τα πράγματα πολύπλοκα για τον Γκόρντον, τη Σοφία και τον Πιγκουίνο. Ο Αλφρεντ προσπαθεί να κάνει τον Μπρους να καταλάβει μια για πάντα. Την ίδια ώρα, ένα γνώριμο χαμόγελο επιστρέφει στο Γκόθαμ. 
 Ο Γκόρντον φτάνει στον τόπο της δολοφονίας ενός γιατρού του Γκόθαμ. Η Λι προσπαθεί να ξαναχτίσει το Νάροους μαζί με τον Νίγκμα. Στο μεταξύ, η ζωή του Αλφρεντ στο Νάροους περιπλέκεται και η Αϊβι αποκαλύπτει τη νέα της περσόνα στη Σελίνα.
Η Αϊβι ανακαλύπτει ένα νέο έργο των Επιχειρήσεων Γουέιν και βάζει στο στόχαστρο οποιονδήποτε μπορεί να της δώσει πληροφορίες. Στο μεταξύ, ο Γκόρντον αμφιβάλλει για τη συμφωνία του με τη Σοφία κι ο Τζερόμ παθαίνει εμμονή με τον Πιγκουίνο. 
Η Αϊβι επιλέγει τον επόμενο στόχο της, οδηγώντας τον Γκόρντον και τον Λούσιους σε έναν παλιό φίλο, ενώ η Σελίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Στο μεταξύ, ο Μπρους τα ξαναβρίσκει με τον Αλφρεντ και ο Νίγκμα επισκέπτεται Αρκαμ. 
Ο Μπούλοκ κι ο Γκόρντον ψάχνουν ένα πρόσωπο σημαντικό για τη Σοφία και το σχέδιό της για τον έλεγχο του Γκόθαμ. Ο Πιγκουίνος, η Λι κι ο Νίγκμα επιστρατεύουν έναν απροσδόκητο σύμμαχο ενώ η Σελίνα ζητά μια χάρη από τον Μπρους. 
Οι 'καλύτεροι' του Αρκαμ προκαλούν τον Γκόρντον και τον Μπούλοκ καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να δραπετεύσουν από το άσυλο, ενώ ο Μπρους προσπαθεί μόνος του να τους αποτρέψει. Η Μπάρμπαρα δέχεται μια δελεαστική πρόταση. 
Ο Γκόρντον κι ο Μπούλοκ διατηρούν το προβάδισμα ενώ ο Τζερόμ πλησιάζει τον επόμενο στόχο. Ο Νίγκμα οργανώνει ένα παιχνίδι στο Νάροους και βρίσκει τον μεγαλύτερο αντίπαλό του στο πρόσωπο της Λι. Ο Πιγκουίνος κάνει μια πρόταση στον Μπουτς. 
Οι τρόφιμοι του Αρκαμ κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι στο Γκόθαμ. Ο Γκόρντον έχει ένα σχέδιο αλλά πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια του Μπρους. Η Μπάρμπαρα μαθαίνει πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι οι νέοι της φίλοι να φτάσουν για χάρη της. 
Ο Γκόρντον και ο Μπούλοκ προσπαθούν να βρουν ποιος είναι ο ευφυής κλέφτης που κρύβεται πίσω από τις ληστείες τραπεζών στο Γκόθαμ. Στο μεταξύ, η Μπάρμπαρα βρίσκεται σε κίνδυνο και αναγκάζει την Τάμπιθα να ζητήσει βοήθεια. 
Οταν ξεσπά χάος στο αστυνομικό τμήμα του Γκόθαμ, ο Γκόρντον εξαπολύει κυνηγητό για να βρει αυτόν που το προκάλεσε. Στο μεταξύ, ένας φίλος του Μπρους γίνεται παρανοϊκός και υιοθετεί απερίσκεπτη και καταστροφική συμπεριφορά. 
Καθώς το Γκόθαμ βυθίζεται στην απόλυτη αναρχία, μια απροσδόκητη ομάδα ηρώων αναλαμβάνει να το σώσει. Κι ενώ ο Μπούλοκ αναλαμβάνει την αρχηγεία του Τμήματος, ο Μπρους φτάνει στα όριά του καθώς οι άνθρωποί του βρίσκονται σε κίνδυνο. 
Φινάλε κύκλου. Ο Τζερεμάια προειδοποιεί τον Γκόρντον ότι έρχεται μεγάλη καταστροφή στο Γκόθαμ, αναγκάζοντάς τον να πάρει μια ίσως ολέθρια απόφαση. Η Μπάρμπαρα προσπαθεί να διασφαλίσει τη θέση της κι ο Μπρους συμφιλιώνεται με το μέλλον. 
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551