Αναζήτηση
Rome - iShow.gr
Rome
Σειρά
Κύκλοι
1
2
Στον απόηχο της δολοφονίας του Γάιου Ιούλιου Καίσαρα, η Ρώμη θυμίζει "καζάνι που βράζει". Εχοντας γλιτώσει την τελευταία στιγμή από τα ξίφη των συνωμοτών έξω από τη Σύγκλητο, ο Μάρκος Αντώνιος αποφασίζει να διαφύγει προς το βορρά.
Η Κλεοπάτρα φτάνει στη Ρώμη για να απευθύνει ύστατο χαιρετισμό στον Καίσαρα. Η άφιξη της βασίλισσας της Αιγύπτου προκαλεί το ενδιαφέρον του Μάρκου Αντώνιου και τη δυσαρέσκεια της Ατιας, η οποία δυσκολεύεται να ανεχτεί τη νέα της αντίζηλο.
Ενώ ο Βρούτος κι ο Κάσσιος προσπαθούν να εξασφαλίσουν χρήματα για ανάπτυξη στρατού, ο Μάρκος Αντώνιος βλέπει τα σχέδιά του να ναυαγούν. Στο μεταξύ, ένας πανούργος νέος ψάχνει την ευκαιρία για να θέσει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο.
Μετά την αποκάλυψη των δόλιων σχεδίων της, η Σερβιλία βρίσκεται στο έλεος του Τίμωνα. Στο μεταξύ, ενώ αναζητά τον Βορένο στη Μούτινα, ο Πούλος συναντά τον Οκταβιανό, ο οποίος μόλις κέρδισε μια αιματηρή μάχη ενάντια στον Μάρκο Αντώνιο.
Η Ατια και η Οκτάβια υποδέχονται με αντιφατικά συναισθήματα τον Οκταβιανό. Στο μεταξύ, δυο παλιοί εχθροί αναγκάζονται να κάνουν ανακωχή, για να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντι στις στρατιωτικές δυνάμεις του Βρούτου και του Κάσσιου.
Η συμμαχία του Οκταβιανού με τον Μάρκο Αντώνιο πλήττει την υπεροχή του Βρούτου και του Κάσσιου. Πίσω στη Ρώμη, ο Βορένος διατάσσεται να εκτελέσει μέλη της τοπικής ελίτ, ενώ η Ατια αναγκάζει την Οκτάβια να αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό.
Οι ακατάπαυστες εκκλήσεις της Σερβιλίας για απονομή δικαιοσύνης αναστατώνουν την Ατια. Στο μεταξύ, ο Οκταβιανός, ο Μάρκος Αντώνιος κι ο Λέπιδος συμφωνούν στη διαίρεση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η συμμαχία τους όμως σύντομα δοκιμάζεται!
Η θριαμβευτική επιστροφή του Οκταβιανού σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Ρώμη, μα καταλήγει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Στο μεταξύ, μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός φορτίου χρυσού, ο Βορένος αναλαμβάνει να ανακαλύψει τους προδότες.
Αντιμέτωπος με μια ολέθρια έλλειψη σε σιτάρι, ο Οκταβιανός αναγκάζεται να κλείσει συμφωνία με τον Μάρκο Αντώνιο, ώστε να σταλούν στη Ρώμη νέα φορτία από την Αίγυπτο. Ως επακόλουθο, οι δύο πρώην σύμμαχοι θα έρθουν σε αναπόφευκτη σύγκρουση.
Στον απόηχο της Ναυμαχίας στο Ακτιο, ο Μάρκος Αντώνιος επιστρέφει στην Αλεξάνδρεια, για μια έκλυτη ζωή στο πλευρό της Κλεοπάτρας. Στο μεταξύ, ο Οκταβιανός ζητά από τον Πούλο να εντοπίσει τα ίχνη του Βορένου και να τον φέρει πίσω στη Ρώμη.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551