Αναζήτηση
Stranger Things - iShow.gr
Stranger Things
Είδος
Σειρά επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
51'
Κύκλοι
1
2
3
4
Η Εντ έχει νταήδες στο νέο της σχολείο, μα δεν περνά στην αντεπίθεση. Η Τζόις ανοίγει ένα παράξενο πακέτο. Πίσω στο Χόκινς, μια παίκτρια ταράζει τα νερά στη βραδιά D&D.
Ένα αεροπλάνο φέρνει τον Μάικ στην Καλιφόρνια — και ένα πτώμα φέρνει αναστάτωση στο Χόκινς. Η Νάνσι ψάχνει στοιχεία. Ταραγμένος, ο Έντι λέει στην παρέα τι είδε.
Ο Μάρεϊ κι η Τζόις πάνε στην Αλάσκα. Η Εντ δέχεται τις συνέπειες των πράξεών της. Η Ρόμπιν κι η Νάνσι ξεμπροστιάζουν τους δαίμονες του Χόκινς. Ο Όουενς έχει άσχημα νέα.
Η Μαξ έχει "νεκρομπελάδες" και ο χρόνος τελειώνει. Ένας ασθενής του ασύλου Πένχερστ έχει επισκέψεις. Στη Ρωσία, ο Χόπερ προσπαθεί σκληρά να καταφέρει κάτι.
Ο Όουενς πηγαίνει την Εντ στη Νεβάδα, όπου εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, ενώ τα παιδιά του Χόκινς "χτενίζουν" ένα ετοιμόρροπο σπίτι για στοιχεία.
Πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα, μια ριψοκίνδυνη αποστολή είναι σε εξέλιξη. Η παρέα της Καλιφόρνιας στρέφεται σε μια χάκερ για βοήθεια. Ο Στιβ ρισκάρει για την ομάδα.
Ο Χόπερ ετοιμάζεται να πολεμήσει ένα τέρας κι ο Ντάστιν αναλύει τα κίνητρα του Βέκνα και αποκωδικοποιεί ένα μήνυμα από το υπερπέραν. Η Εντ βρίσκει δύναμη σε μια ανάμνηση.
Η Νάνσι βλέπει ανησυχητικά οράματα και η Εντ περνά ένα σημαντικό τεστ. Πίσω στο Χόκινς, η παρέα μαζεύει εξοπλισμό και ετοιμάζεται για μάχη.
Με ανιδιοτέλεια και πολλή metal, οι ήρωές μας παλεύουν από κάθε γωνιά για να σώσουν το Χόκινς — αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551