Αναζήτηση
Stranger Things - iShow.gr
Stranger Things
Είδος
Σειρά επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
51'
Κύκλοι
1
2
3
4
Το καλοκαίρι ανοίγει νέους επαγγελματικούς και ερωτικούς ορίζοντες. Όμως, η διάθεση αλλάζει όταν ο Ντάστιν ακούει Ρωσικά στο ράδιο και ο Γουίλ διαισθάνεται κάτι κακό.
Η Νάνσι κι ο Τζόναθαν ερευνούν ένα στοιχείο. Ο Στιβ κι η Ρόμπιν αναλαμβάνουν μια μυστική αποστολή. Η Μαξ και η Έντεκα πηγαίνουν για ψώνια. Ο Μπίλι θορυβείται από οράματα.
Η Εντ κι η Μαξ ψάχνουν τον Μπίλι. Ο Γουίλ κηρύσσει τη μέρα χωρίς κορίτσια. Ο Στιβ κι ο Ντάστιν πηγαίνουν για κατασκοπεία. Η Τζόις κι ο Χόπερ επιστρέφουν στο εργαστήριο.
Ένας κόκκινος κώδικας ξαναφέρνει όλη την παρέα αντιμέτωπη με έναν γνώριμο τρόμο. Η Κάρεν ζητά απ' τη Νάνσι να συνεχίσει να ψάχνει κι η Ρόμπιν βρίσκει έναν χρήσιμο χάρτη.
Μια παλιά αγροικία κρύβει ανεξήγητες εκπλήξεις. Το ίδιο και το εμπορικό. Παράλληλα, ο Νοοβόρος γίνεται ολοένα και πιο δυνατός.
Ο Δρ Αλεξέι αποκαλύπτει τι κατασκευάζουν οι Ρώσοι και η Έντεκα βλέπει πού βρισκόταν ο Μπίλι. Ο Ντάστιν και η Έρικα οργανώνουν μια τολμηρή διάσωση.
Με τον χρόνο να πιέζει -και την άμεση απειλή ενός δολοφόνου- η ομάδα του Χόπερ σπεύδει πίσω στο Χόκινς, όπου η Εντ και τα παιδιά προετοιμάζονται για πόλεμο.
Ο Νοοβόρος καταφτάνει στο Στάρκορτ με το δρεπάνι του Χάρου και σπέρνει τον τρόμο. Στα σκοτεινά άδυτα της Γης όμως φαίνεται πως το μέλλον του κόσμου θα είναι ζοφερό.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551