Από τις σκληρές βραστές καραβίδες και το γρήγορο ψάρι μέχρι τον τάρανδο και τις τρυφερές πίτες χυλού, ο Αντριου παρουσιάζει πιάτα από το Ελσίνκι που κουβαλούν μεγάλη παράδοση.
Από το στιφάδο αρνιού με λαχανικά μέχρι τα χοιρινά κεφτεδάκια με σάλτσα, ο Αντριου εξερευνά την κουζίνα του Κάρντιφ της Ουαλίας που έχει εξελιχθεί σε σύγχρονη αγαπημένη κουζίνα.
Ο Αντριου Ζίμερν παρουσιάζει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Βενετίας, όπως τις λεπτές φέτες Carpaccio μοσχαριού, τιραμισού βουτηγμένο σε εσπρέσο και σουπιά μαγειρεμένη στο μελάνι της.