Ο σεφ Λάπο Μάνι και ο καπετάνιος του πλέουν προς τη νήσο Έλβα, για να γνωριστούν με έναν κορυφαίο σεφ από το εστιατόριο 'Il Chiasso'. Όλα περιστρέφονται γύρω από την απλότητα της ιταλικής κουζίνας που συνδυάζει ένα ή δυο τοπικά προϊόντα για να δημιουργήσει αληθινά μοναδικές γεύσεις.
Ο Λάπο επισκέπτεται τη όμορφη νησίδα Καπράια στο αρχιπέλαγος της Τοσκάνης. Με πλούσιο ηφαιστειογενές υπέδαφος, η Καπράια παράγει εξαιρετικά κρασιά και έχει να επιδείξει μερικά μοναδικά φυτά που χαρίζουν πλούσιες γεύσεις.
Ο Λάπο και ο καπετάνιος του πλέουν προς την Πιανόζα, ένα απομακρυσμένο και απομονωμένο νησί. Καθώς πρόκειται για φυλακή, τα πλοία δεν επιτρέπεται να πλησιάζουν σε ακτίνα ενός μιλίου. Θα συναντηθούμε με φυλακισμένους που κρατούν το νησί καθαρό και φροντίζουν το φυσικό του περιβάλλον.
Ο Λάπο φτάνει στο νησί Γκίγκλιο όπου συναντά έναν ντόπιο ψαρά που προμηθεύει τα εστιατόρια με θαλασσινά. Στη βόλτα τους στη θάλασσα, ο Λάπο μαθαίνει για τα είδη της περιοχής και τεχνικές για βιώσιμη αλιεία.
Ο Λάπο επιστρέφει για το φινάλε της σεζόν. Θα συναντηθεί με την ομάδα των αγελαδάρηδων της Τοσκάνης για να μάθει για τη βιομηχανία βοδινού κρέατος και θα βγει στα ανοικτά με έναν ντόπιο ψαρά για να βρουν αχινούς.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα