Αναζήτηση
Στην εντατική - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Στην εντατική - iShow.gr
Είδος
Δραματική - ιατρική σειρά αμερικανικής παραγωγής 1994 - 2009
Διάρκεια
44'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Σειρά
Ιατρική σειρά
Δραματική
Οι γιατροί στο νοσοκομείο County General του Σικάγο είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον και έτοιμοι να ριχτούν σε μια άνιση μάχη με το χρόνο για να σώσουν το συνάνθρωπό τους, αλλά και σύζυγοι, γονείς, άτομα με προσωπικά προβλήματα που παλεύουν με τις δικές τους τρικυμίες. Στη μονάδα εντατικής θεραπείας τα συναισθήματα εναλλάσσονται με γοργούς ρυθμούς: το κλάμα δίνει τη θέση του στο χαμόγελο, η παραίτηση στην ελπίδα και το φλερτ με το θάνατο αυξάνει την επιθυμία για ζωή. Μια ζωή που γίνεται περισσότερο πολύτιμη, λεπτό με το λεπτό, στιγμή με τη στιγμή, όταν φοβάσαι ότι αύριο δεν θα είσαι πια εδώ. Και οι άνθρωποι με τις λευκές στολές, οι προικισμένοι με ευαισθησία αλλά και τρωτοί όπως όλοι, άλλοτε γίνονται θεοί και άλλοτε συνειδητοποιούν ότι δεν εξαρτώνται όλα από εκείνους.
Πληροφορίες
Πολλοί πιστεύουν ότι για να δημιουργήσεις μια επιτυχία αρκεί το όνομα και η εμπειρία του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην παραγωγή και ένα «δυνατό» σενάριο. Όταν όμως γίνεται λόγος για μία από τις μακροβιότερες και πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, το μυστικό κρύβεται σε μία μόνο λέξη: συγκίνηση!
Η εναλλαγή συναισθημάτων και η μικρή απόσταση μεταξύ ουρανού και γης σε κάθε επεισόδιο, καθιστά χρόνια τώρα το “ER” αγαπημένη επιλογή όσων αγαπούν την αληθινή τηλεόραση.
Συμμετέχουν
Νόα Γουάιλι
Dr. John Carter
Λάουρα Ίνες
Dr. Kerry Weaver
Laura Cerón
Nurse Chuny Marquez
Μόρα Τίρνεϊμ
Nurse Abby Lockhart
Deezer D
Nurse Malik McGrath
Γκόραν Βίσνιτς
Dr. Luka Kovac
Ιβέτ Φρίμαν
Nurse Haleh Adams
Άντονι Έντουαρντς
Dr. Mark Greene
Έρικ Λα Σαλ
Dr. Peter Benton
Έμιλι Wagner
Doris Pickman
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551