Αναζήτηση
Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ: Το ξεκίνημα - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ: Το ξεκίνημα - iShow.gr
Είδος
Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 2023
Διάρκεια
105'
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Μουσική
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που κι εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ-έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Τεχνική: Computer-animated (ψηφιακό)

Βασισμένο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Thomas Astruc, που στη χώρα μας είδαμε ως Miraculous: Οι Φανταστικές Ιστορίες της Λέιντι Μπαγκ και του Κατ Νουάρ (Nickelodeon). Ξεκίνησε το 2015 και μέτρησε 5 κύκλους με 131 επεισόδια στο σύνολο. Αποτέλεσε παράλληλα την έναρξη για ένα μεγάλο franchise, που συναποτελούν βιβλία, κόμικς και βίντεο-γκέιμ. Αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική παρουσία των χαρακτήρων, παίρνοντας τα πράγματα επί του στόρι από τη δημιουργία τους ως υπερήρωες.

Πρώτη φορά που αναλαμβάνει σκηνοθετικά μια κινηματογραφική ταινία ο Jeremy Zag. Είχε όμως σκηνοθετήσει το 2019 το μουσικό βίντεο της σειράς, με τίτλο Lou & Lenni-Kim: Ce Mur qui Nous Separe, ενώ συνέβαλε καταλυτικά στη δημιουργία της σειράς.

Έχοντας κοστίσει 80 εκατομμύρια ευρώ, βρέθηκε να γίνει η δεύτερη ακριβότερη ταινία όλων των εποχών στη Γαλλία (πίσω από το Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες).

Η Playmates Toys κυκλοφόρησε σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένα από την ταινία.

Και στα ελληνικά, με τις φωνές των: Θεοδώρα Παπαϊωάννου (Μαριννέτ/Λέιντι Μπαγκ), Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Άντριαν/Κατ Νουάρ), Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη Χριστοπούλου.

Annouck Hautbois
Marinette / Ladybug
Benjamin Bollen
Adrien / Chat Noir
Antoine Tomé
Gabriel / Le papillon
Fanny Bloc
Alya
Jeanne Chartier
Emilie
Marie Chevalot
Chloé / Nathalie
Flora Kaprielan
La magicienne
Thierry Kazazian
Le monstre / Plagg
Jessie Lambotte
Nadja Chamack / Sabine
Martial Le Minoux
Max Kanté / Nooroo / Tom
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551