Αναζήτηση
Ο γάτος - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ο γάτος - iShow.gr
Είδος
Οικογενειακή κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2003
Διάρκεια
72'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Κωμωδία
Οικογενειακή
Έξω βρέχει, η μητέρα τους έπρεπε να επιστρέψει επειγόντως στη δουλειά και η γκουβερνάντα τους κοιμάται του καλού καιρού. Έτσι η Σούζαν και ο Κόνραντ, παρέα με το χρυσόψαρό τους, πλήττουν χωρίς να έχουν να κάνουν τίποτα. Μέχρι τη στιγμή που χτυπά το κουδούνι της πόρτας και ένας γάτος με ανθρώπινη φωνή εμφανίζεται μπροστά τους! Ένας γάτος, που, παρά τις αντιρρήσεις του χρυσόψαρου, πείθει τα δύο παιδιά να υπογράψουν ένα συμβόλαιο... εγγυημένης διασκέδασης μαζί του! Το πάρτι αρχίζει, και ενώ όλα στην αρχή έχουν πλάκα, η Σούζαν και ο Κόνραντ δεν αργούν να αντιληφθούν πως η κατάσταση σταδιακά ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ο γάτος είναι γκαφατζής, άξεστος, ανεύθυνος, μια πραγματική... κινούμενη απειλή! Τώρα κάτι πρέπει να γίνει προτού επιστρέψει η μητέρα και δει το χάος που επικρατεί στο σπίτι...
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ένας γάτος διαφορετικός από τους άλλους, ένας γάτος που δεν διστάζει να αναστατώσει τον κόσμο με τις σκανταλιές και το «φευγάτο» χιούμορ του! Το ομότιτλο βιβλίο για μικρά παιδιά του Θίοντορ Σους Γκίζελ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από την Imagine Entertainment σε συνεργασία με την Dreamworks του Στίβεν Σπίλμπεργκ και το αποτέλεσμα χαρίζει ξεκαρδιστικές στιγμές όχι μόνο στους μικρούς μας φίλους, αλλά και στους μεγάλους που αισθάνονται ακόμη... άτακτα παιδιά.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο περίφημος «Κατεργάρης των Χριστουγέννων», η Imagine Entertainment συνεργάζεται με την Dreamworks του Στίβεν Σπίλμπεργκ και μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη ένα ακόμη βιβλίο για μικρά παιδιά του Θίοντορ Γκίζελ. Πρωταγωνιστής ένας απολαυστικός Μάικ Μέγιερς, κυριολεκτικά αγνώριστος από το αριστοτεχνικό μακιγιάζ, στο ρόλο του φοβερού γάτου.

Συμμετέχουν
Μάικ Μάιερς
The Cat
Alec Baldwin
Quinn
Κέλι Πρέστον
Mom
Ντακότα Φάνινγκ
Sally
Σπένσερ Μπρέσλιν
Conrad
Έιμι Χιλ
Mrs. Kwan
Σον Χέις
Mr. Humberfloob
Ντανιέλ Chuchran
Thing One
Τέιλορ Ράις
Thing One
Μπρίτανι Oaks
Thing Two
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551