Αναζήτηση
Sound of Metal - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Sound of Metal - iShow.gr
Είδος
Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2019
Διάρκεια
120'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Μουσική
Δραματική
Ο Ριζ Αχμέντ υποδύεται τον Ρούμπεν, τον ντράμερ ενός «θορυβώδους» ντουέτου στο οποίο παίζει μαζί με την σύντροφό του Λου. Η μπάντα τους, βρίσκεται στο μέσο μιας μεγάλης περιοδείας σε μικρά venues, όταν κάτι απροσδόκητο κι εν δυνάμει καταστροφικό συμβαίνει: Ο Ρούμπεν αντιλαμβάνεται ότι χάνει την ακοή του και μια επίσκεψη σε έναν γιατρό θα το επιβεβαιώσει. Το 80% έχει ήδη χαθεί και για να προστατεύσει το υπόλοιπο 20% θα πρέπει να αποφύγει κάθε δυνατό θόρυβο. Μόνο που εκείνος, μοιάζει να έχει αντικαταστησει το high της ηρωίνης με την ένταση των ντραμς και να έχει στηρίξει την ευημερία της σχέσης του με την Λου πάνω στην επιτυχία της μπάντας και το τελευταίο που θέλει να κάνει είναι να δυναμιτίσει αυτή την πιθανότητά του στην ευτυχία.
Οταν γίνει σαφές ότι ο ίδιος όχι μόνο δεν μπορεί να παίξει δίχως να ακούει, πως η κατάστασή του χειροτερεύει με ταχύτητα και πως ο κίνδυνος να πέσει πάλι στα ναρκωτικά, είναι κάτι παραπάνω από ορατός, η Λου θα πάρει δραστικά μέτρα, πηγαίνοντας τον Ρούμπεν σε μια κοινότητα ανθρώπων με προβλήματα ακοής κι εθισμού ενώ εκείνη φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
To «Sound of Metal» ξεκίνησε σαν μια διαφορετική ταινία με σκηνοθέτη του Ντέρεκ Σιανφράνς, ο οποίος γυρίζοντας ένα υβριδικό ντοκιμαντέρ για μια υπαρκτή μπάντα τους Jucifer, με τίτλο «Metalhead», αποφάσισε να χτίσει παράλληλα μια ιστορία ιστορία μυθοπλασίας στην οποία ο ντράμερ του ντουέτου, έχανε την ακοή του. Στην πορεία εκείνη η ταινία κόλλησε κάπου στον δρόμο κι ο Σιαφράνς, που εδώ εκτελεί χρέη παραγωγού μοιάζει να εμπιστεύτηκε την κεντρική ιδέα στον Ντάριους Μάρντερ, συνεργάτη του στα σενάρια του, εδώ και χρόνια.

Η ταινια θα παραμείνει επικεντρωμένη στον Ρούμπεν, και στην προσπάθειά του να συμφιλιωθεί με τη νέα του πραγματικότητα. Ή όχι. Εκείνος θεωρεί πως ο μόνος δρόμος μπροστά, είναι τα κοχλιακά εμφυτεύματα που θα του δώσουν πίσω μέρος της ακοής του, οι άνθρωποι στην κοινότητα γύρω του αντίθετα, δεν βλέπουν την έλλειψη ακοής τους ως ένα πρόβλημα που χρειάζεται διόρθωση. Αυτή είναι μια από τις θεματικες που η ταινία ενδιαφέρεται να εξερευνήσει, την έντονη συζήτηση στην κοινότητα των κωφών για τα εμφυτεύματα και το αν είναι κάτι θετικό ή όχι και ως το τέλος της διαδρομής του Ρούμπεν, το φιλμ, δείχνει να έχει διαλέξει -διακριτικά- πλευρά. 
Συμμετέχουν
Riz Ahmed
Ruben
Olivia Cooke
Lou
Πολ Raci
Joe
Lauren Ridloff
Diane
Ματιέ Αμαλρίκ
Richard Berger
Domenico Toledo
Michael
Chelsea Lee
Jenn
Shaheem Sanchez
Shaheem
Chris Perfetti
Harlan
Μπιλ Thorpe
The Man
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551