Αναζήτηση
Η αντίζηλος - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Η αντίζηλος - iShow.gr
Είδος
Θρίλερ μυστηρίου γαλλικής παραγωγής 2010
Διάρκεια
104'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Θρίλερ
Μυστηρίου
Δύο γοητευτικές γυναίκες εργάζονται ως μεγαλοστελέχη στο γαλλικό παράρτημα μιας πολυεθνικής εταιρείας. Η Ιζαμπέλ και η Κριστίν μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ διαφορετικές. Η Κριστίν έχει το πάνω χέρι και δίνει την εικόνα μιας σκληρής και αδίστακτης μάνατζερ. Σύντομα η Ιζαμπέλ, ταπεινωμένη από τη συμπεριφορά της Κριστίν, σχεδιάζει να την εκδικηθεί. Εφευρετική και μεθοδική, κάθε τι που κάνει και σκέφτεται η Ίζαμπελ, αποτελεί μέρος των δολοπλόκων σχεδίων της.
Trailer
Πληροφορίες
Ένα αγωνιώδες θρίλερ από τον Γάλλο σκηνοθέτη Αλέν Κορνό ("Όλα τα Πρωινά του Κόσμου"), με πρωταγωνίστριες την Κριστίν Σκοτ Τόμας ("Ο Άγγλος Ασθενής") και την Λιντιβίν Σανιέ ("Paris, JeT'Aime").

Σενάρο

Μια Συζήτηση με τον Αλέν Κορνό


Πόσο καιρό είχατε στο μυαλό σας την ιδέα για την ταινία; Είχα τη βασική ιδέα στο μυαλό μου για πολύ καιρό. Ήταν ανάμεσα σε αυτές που μου αρέσει να ονομάζω "οι μικροί Φριτς Λανγκ λαβύρινθοί μου" και μπορεί να περιγραφεί με απλά λόγια: αφού έχεις διαπράξει το τέλειο έγκλημα, για το οποίο θα είσαι σίγουρα ύποπτος, πώς μπορείς να αποδείξεις την αθωότητά σου κάνοντας τον εαυτό σου να φαίνεται ένοχος; Είναι μια τρελή ιδέα, την οποία σκεφτόμουν για καιρό πριν βρω έναν τρόπο να την αναπτύξω. Τη συζυτούσα σε τακτά χρονικά διαστήματα με σεναριογράφους, οι οποίοι είχαν σταματήσει πλέον να προσπαθούν. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τη φέρω στη ζωή. Η αναλαμπή ήρθε τη μέρα που σκέφτηκα τον εξευτελισμό ως το κίνητρο για το έγκλημα. Ο εξευτελισμός είναι δυνατό κίνητρο, μπορεί να οδηγήσει στην πιο παράλογη συμπεριφορά. Την στιγμή εκείνη, είχα την ιδέα του να δημιουργήσω δύο ιστορίες ενσωματωμένες σε μία: την εξευτελιστική αναμέτρηση που οδηγεί στο έγκλημα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο εγκληματίας αποδεικνύει την αθωότητά του. Το μόνο που έμενε ήταν το να δημιουργήσω τη φόρμα. Έγραψα λοιπόν το προσχέδιο, επικεντρώνοντας στο στήσιμο της δομής.

Είχατε συγκεκριμένες ηθοποιούς στο μυαλό σας όταν γράφατε το σενάριο; Όχι, πάντα διστάζω να το κάνω αυτό. Μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ψευδαισθήσεις. Βέβαια, ονόμασα τον ένα χαρακτήρα Κριστίν, αλλά δεν ήξερα πως αυτό θα με οδηγούσε στην Κριστίν Σκοτ Τόμας! Από την άλλη, καθώς σημειώναμε πρόοδο με το σενάριο, η Κριστίν και η Λιντιβίν μας ήρθαν από νωρίς στο μυαλό. Με την Κριστίν κάτι απλά ταίριαζε. Η πείρα της, η ομορφιά της, το κύρος της και η ψυχρή της όψη. Διασκεδάζει πολύ με αυτό. Είναι ένα στιλ που μπορεί να το παίξει με εξαιρετική δεξιοτεχνία και πλήρη αξιοπιστία, διότι το κάνει με αξιοσημείωτη ευφυία και διακριτικότητα. Κάθε λήψη ήταν διαφορετική. Απίστευτη! Όσο για την Λιντιβίν, αυτό που μου άρεσε ήταν η ικανότητά της στο να αλλάζει, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα που υποδύεται. Είναι μια ηθοποιός με τεράστιο ταλέντο στο να είναι διαφορετική, ακόμα και σωματικά, από την μία ταινία στην άλλη, από την μία μέρα στην άλλη.
Συμμετέχουν
Λιντιβίν Σανιέ
Isabelle Guérin
Κρίστιν Σκότ Τόμας
Christine
Πάτρικ Μάιλ
Philippe
Γκιγιόμ Μαρκέ
Daniel
Ζεράρ Λαρός
Gérard
Julien Rochefort
L'avocat
Ολιβιέ Ραμπουρντέν
Le juge
Μαρί Γκιλάρντ
Claudine, la soeur d'Isabelle
Mike Powers
Boss 1
Μάθιου Gonder
Boss 2
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551