Αναζήτηση
Έρωτας χωρίς δεσμεύσεις - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Έρωτας χωρίς δεσμεύσεις - iShow.gr
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2015
Διάρκεια
92'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Κωμωδία
Οι Νεοϋρκέζοι Λέινι και Τζέικ είχαν περάσει μαζί μια βραδιά πριν δώδεκα χρόνια, και η μοίρα τους φέρνει πάλι κοντά σήμερα. Εξακολουθούν όμως να έχουν και οι δύο το ίδιο πρόβλημα που είχαν και τότε: δεν πιστεύουν στη μονογαμία και δε μπορούν να κρατήσουν μια σχέση. Αποφασισμένοι να μείνουν φίλοι, παρότι θέλουν να είναι μαζί, συμφωνούν να κρατήσουν τη σχέση τους πλατωνική- κάτι που βρίσκουν δύσκολο να τηρήσουν.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑΣ

Ο έρωτας χωρίς δεσμεύσεις προέκυψε όσο έκανα διακοπές στο Σαν Φρανσίσκο. Πήγα εκεί για να γράψω, κι αυτοί οι χαρακτήρες και η ιστορία τους ήταν σταθερά στο μυαλό μου. Ήξερα ότι θα ήταν η επόμενη ταινία μου, γιατί ήταν πολύ προσωπική. Προκάλεσα τον εαυτό μου να μη γράψει απλά για έναν παλιό έρωτα, αλλά να εκσυγχρονίσω το είδος της ρομαντικής κωμωδίας για τις νέες γενιές.

Ο κόσμος συχνά κοροϊδεύει το είδος της ρομαντική κωμωδίας, αλλά είναι από τα παλαιότερα στην ιστορία του κινηματογράφου. Ο έρωτας χωρίς δεσμεύσεις δεν είναι το τυπικό δείγμα ωστόσο. Νομίζω ότι όσο το κοινό έχανε την αθωότητα του, το είδος έχανε την αίγλη του. Για να δημιουργήσεις αγωνία χρειάζεσαι εμπόδια που δε μπορούν οι ήρωες σου να ξεπεράσουν: τη συμπεριφορά τους και το παρελθόν τους.

Ο Τζέικ και η Λέινι που συναντάμε στην αρχή της ιστορίας, όσο είναι ακόμα φοιτητές, είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι απ’ ότι είναι σήμερα. Βλέπουμε πως το σεξ και η οικειότητα τους έχουν μετατρέψει σε περίπλοκους ενήλικες. Η Λέινι δε μπορεί να μείνει πιστή σε ένα άντρα, αλλά ταυτόχρονα είναι εμμονική με έναν συγκεκριμένο. Ο Τζέικ έχει εξελιχθεί από ντροπαλό νεαρό σε γοητευτικό γυναικά. Μπορεί να έχει όποια γυναίκα θέλει αλλά τρέμει στην ιδέα ότι κάποια μπορεί να τον πληγώσει.

Τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη ήταν δύσκολα, αλλά άξιζε τον κόπο. Ποιός δεν αγαπάει τη Νέα Υόρκη;
Συμμετέχουν
Άλισον Brie
Lainey
Natasha Lyonne
Kara
Άνταμ Σκοτ
Τζέισον Σουντέικις
Jake
Αμάντα Πιτ
Paula
Μαρκ Μπλούκας
Daniella Pineda
Danica
Τζέισον Mantzoukas
Xander
Αντρέα Savage
Naomi
Remy Nozik
George
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551