Αναζήτηση
Ο Καρυοθραύστης και η μαγική φλογέρα - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Ο Καρυοθραύστης και η μαγική φλογέρα - iShow.gr
Είδος
Κινούμενα σχέδια ρωσικής παραγωγής 2022
Διάρκεια
90'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Η νεαρή Μαρί, κάνει μια ευχή: να γινόταν ένα θαύμα που θα την κάνει και πάλι μικρή και ξέγνοιαστη, σε έναν κόσμο όπου όλα είναι ομορφότερα. Όμως, η ευχή της πιάνει κάπως υπερβολικά καλά! Η Μαρί συρρικνώνεται στο μέγεθος κούκλας, ενώ ταυτόχρονα όλα της τα παιχνίδια ζωντανεύουν. Μια κούκλα καρυοθραύστης αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα είναι ένας πρίγκιπας με το όνομα Τζορτζ, ο οποίος μετατράπηκε σε παιχνίδι από ένα σκοτεινό ξόρκι της βασίλισσας των αρουραίων. Στην περιπέτεια που ακολουθεί, η Μαρί, ο Τζορτζ και οι φίλοι τους τα παιχνίδια ταξιδεύουν στη μαγική χώρα των λουλουδιών με αποστολή να σώσουν τον κόσμο από τους ανθρώπους των αρουραίων.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Ζωή Πετράκη (Μαρί), Βαγγέλης Χαλκιαδάκης (Φίλιππος), Κώστας Αποστολίδης (βασιλιάς Εδουάρδος), Χρήστος Λαγκούσης (Τζορτζ), Μαριλένα Λιακοπούλου (Μαργαρίτα), Κατερίνα Βουρλάκη (Σάρλοτ), Κωνσταντίνος Τσουμπάρης (στρουθοκάμηλος), Τάσος Νταπαντάς (κριάρι), Κώστας Τερζάκης (αστρολόγος). Σκηνοθετική επιμέλεια: Κώστας Αποστολίδης. Μετάφραση: Πάνυ Ναούμ.

Οι νέες συνθέσεις συνδυάζονται με τη διάσημη μουσική που είχε γράψει ο Pyotr Ilyich Tchaikovsky για το μπαλέτο του Marius Petipa.

Πότε προβάλλεται
Σήμερα, στις 11:45
Lyubov Aksyonova
Mari
Prokhor Chekhovskoy
Filipp
Aleksey Chumakov
Korol Eduard
Nicholas Corda
Prince Philip
Fedor Fedotov
Georg
Aleksandr Gudkov
Straus
Peter Ivaschenko
Baran / Svitok / Ratter
Όλγκα Kuznetsova
Prizrak babushki Georga
Konstantin Larchenko
Alyson Leigh Rosenfeld
Marie
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551