Αναζήτηση
Stranger Things - iShow.gr
Stranger Things
Είδος
Σειρά επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
51'
Κύκλοι
1
2
3
4
Επιστρέφοντας από το σπίτι ενός φίλου του, ο νεαρός Γουίλ βλέπει κάτι τρομακτικό. Κοντά, ένα απειλητικό μυστικό παραμονεύει στα βάθη ενός κυβερνητικού εργαστηρίου.
Ο Λούκας, ο Μάικ και ο Ντάστιν προσπαθούν να μιλήσουν στο κορίτσι που βρήκαν στο δάσος. Ο Χόπερ ανακρίνει την ανήσυχη Τζόις σχετικά με ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα.
Η Νάνσι όλο και πιο ανήσυχη ψάχνει την Μπαρμπ και ανακαλύπτει τι ετοιμάζει ο Τζόναθαν. Η Τζόις είναι πεπεισμένη ότι ο Γουίλ προσπαθεί να της μιλήσει.
Η Τζόις αρνείται να πιστέψει ότι ο Γουίλ είναι νεκρός και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του. Τα αγόρια μεταμορφώνουν την Έντεκα. Η Νάνσι και ο Τζόναθαν συμμαχούν.
Ο Χόπερ εισβάλλει στο εργαστήριο όσο η Νάνσι και ο Τζόναθαν αντιμετωπίζουν τη δύναμη που πήρε τον Γουίλ. Τα αγόρια ρωτούν τον κ. Κλαρκ πώς να ταξιδέψουν σε άλλη διάσταση.
Πανικόβλητος ο Τζόναθαν ψάχνει τη Νάνσι στο σκοτάδι, αλλά την αναζητά και ο Στιβ. Ο Χόπερ και η Τζόις ανακαλύπτουν την αλήθεια για τα πειράματα του εργαστηρίου.
Η Έντεκα παλεύει να φτάσει τον Γουίλ και ο Λούκας προειδοποιεί ότι "έρχονται οι κακοί". Η Νάνσι κι ο Τζόναθαν δείχνουν στην αστυνομία τι τράβηξε με την κάμερα ο Τζόναθαν.
Ο γιατρός Μπρένερ κρατάει τον Χόπερ και την Τζόις για ερωτήσεις, ενώ τα αγόρια περιμένουν την Έντεκα στο γυμναστήριο. Η Νάνσι και ο Τζόναθαν ετοιμάζονται για μάχη.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551