Αναζήτηση
Stranger Things - iShow.gr
Stranger Things
Είδος
Σειρά επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
51'
Κύκλοι
1
2
3
4
Εν όψει του Χαλοουίν, ένας από τους καλύτερους αντιπάλους φέρνει τα πάνω κάτω στα ηλεκτρονικά, ενώ ο επιφυλακτικός Χόπερ κάνει έρευνα σε ένα χωράφι με σάπιες κολοκύθες.
Το βράδυ του Χαλοουίν, ο Γουίλ βλέπει κάτι τρομακτικό, ενώ ο Μάικ αναρωτιέται αν η Έντεκα κυκλοφορεί κάπου έξω. Η Νάνσι παλεύει με αυτό που πραγματικά συνέβη στην Μπαρμπ.
Ο Ντάστιν υιοθετεί ένα περίεργο κατοικίδιο, ενώ η Έντεκα γίνεται ολοένα και πιο ανυπόμονη. Ο καλοπροαίρετος Μπομπ προτρέπει τον Γουίλ να αντιμετωπίσει τους φόβους του.
Ο άρρωστος Γουίλ ανοίγεται στην Τζόις και προκαλεί αναστάτωση. Ενώ ο Χόπερ ψάχνει παντού την αλήθεια, η Έντεκα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.
Η Νάνσι, ο Τζόναθαν κι ένας νέος φίλος συζητούν για συνωμοσίες, ενώ η Έντεκα ψάχνει κάποιον από το παρελθόν. Ο Μπομπ ή αλλιώς το Μεγάλο Μυαλό έχει ένα δύσκολο πρόβλημα.
Η σχέση του Γουίλ με μια σκοτεινή δύναμη δυναμώνει, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς να το αποτρέψει. Παράλληλα, ο Ντάστιν και ο Στιβ αναπτύσσουν μια απρόσμενη σχέση.
Η Έντεκα έχει ένα όραμα και έρχεται σε επαφή με μια σπείρα βίαιων απόκληρων και ένα εξαγριωμένο κορίτσι με σκοτεινό παρελθόν.
Ένας απρόσμενος ήρωας κάνει την εμφάνισή του όταν μια θανατηφόρα απειλή αναγκάζει το εργαστήριο Χόκινς να κλείσει τις πόρτες του, παγιδεύοντας τον Γουίλ και άλλους μέσα.
Η Έντεκα σχεδιάζει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Παράλληλα, οι επιζώντες ασκούν πίεση στην τερατώδη δύναμη που έχει αιχμαλωτίσει τον Γουίλ.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551