O Τομ Κέριντζ σε ένα οδοιπορικό στην ακτογραμμή της Καλιφόρνια για να ανακαλύψει πώς οι ντόπιες, θρεπτικές τροφές μπορούν να δημιουργήσουν καινοτόμα και υγιεινά πιάτα. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Το ταξίδι του Τομ Κέριντζ στις ΗΠΑ τον φέρνει στο Όκλαντ, όπου το χωνευτήρι των κουλτουρών της πόλης αντικατοπτρίζεται στην κουζίνα της. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Ο Τομ Κέριντζ επισκέπτεται την Τουσόν στην Αριζόνα για να ανακαλύψει πώς οι σεφ συνδυάζουν μαγειρικές τεχνικές του 21ου αιώνα με ασυνήθιστα τοπικά υλικά για να δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Ο Τομ Κέριντζ ταξιδεύει στο Πίτσμπουργκ, μια βιομηχανική πόλη που προσέλκυσε εργατικό δυναμικό από την Ευρώπη για να ανακαλύψει πώς αυτοί οι μετανάστες διαμόρφωσαν την κουζίνα στην πόλη. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Ο Τομ Κέριντζ ταξιδεύει στο Κολοράντο, την πολιτεία με το μικρότερο ποσοστό παχυσαρκίας στην Αμερική. Στο Ντένβερ θα ανακαλύψει ό,τι η υγιεινή διατροφή οφείλεται στους ντόπιους σεφ και τα προϊόντα που μαγειρεύουν από τα βουνά. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Ο Τομ Κέριντζ ταξιδεύει στο Σέντραλ Βάλεϊ της Καλιφόρνια, όπου η βιολογικά καλλιεργημένη τροφή βρίσκεται στο πιάτο της ημέρας, για να ανακαλύψει πώς το να ζεις στην καρδιά της αγροτικής Αμερικής επηρεάζει τον τρόπο που τρως. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Ο σεφ Τομ Κέριντζ ταξιδεύει στην Αμερική αναζητώντας, πέρα από το γρήγορο φαγητό, τα χάμπουργκερ και τα χοτ ντογκ, να μάθει τι τρώνε οι ντόπιοι. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Ο σεφ Τομ Κέριντζ ταξιδεύει στην Αμερική αναζητώντας, πέρα από το γρήγορο φαγητό, τα χάμπουργκερ και τα χοτ ντογκ, να μάθει τι τρώνε οι ντόπιοι. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Ο σεφ Τομ Κέριντζ ταξιδεύει στην Αμερική αναζητώντας, πέρα από το γρήγορο φαγητό, τα χάμπουργκερ και τα χοτ ντογκ, να μάθει τι τρώνε οι ντόπιοι. Παραγωγή: Βρετανία (2019)
Ο σεφ Τομ Κέριντζ ταξιδεύει στην Αμερική αναζητώντας, πέρα από το γρήγορο φαγητό, τα χάμπουργκερ και τα χοτ ντογκ, να μάθει τι τρώνε οι ντόπιοι. Παραγωγή: Βρετανία (2019)