Ο χειμώνας υποχωρεί και η άφιξη της άνοιξης προοιωνίζεται σε κάθε γωνιά της Ιρλανδίας. Οι εποχές αλλάζουν και βλέπουμε εκείνους που το έργο τους καθορίζεται από την εναλλαγή των εποχών στη φύση.
Για τα πουλιά, τα έντομα, τις φάλαινες και τα παιχνιδιάρικα αρκουδάκια το καλοκαίρι ανήκει στην επόμενη γενιά. Μια οικογένεια κουρέων διασχίζει την Ιρλανδία ετοιμάζοντας τα πρόβατα για το καλοκαίρι.
Το φθινόπωρο είναι εποχή αλλαγής, μετανάστευσης και πυρετώδους ετοιμασίας στη φύση. Οι μέρες μικραίνουν, τα ζώα ετοιμάζονται να μεταναστέψουν ενώ άλλα πρέπει να συλλέξουν αποθέματα τροφής.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα