Αναζήτηση
Στα Άδυτα Εργοστασίων - iShow.gr
Στα Άδυτα Εργοστασίων
Ντοκυμαντέρ
Σειρά
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Ο Γκρεγκ Ουάλας λαμβάνει φορτίο φύλλων τσαγιού από την Κένυα και ακολουθεί το ταξίδι τους στο εργοστάσιο που παράγει το 1/4 όλου του τσαγιού που καταναλώνεται στη Βρετανία. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι η συνταγή για το χαρμάνι αλλάζει κάθε μέρα εν συγκρίσει με το πρότυπο του 1978. (2017)
Ο Γκρεγκ βρίσκεται στην Ιταλία και ταξιδεύει με ένα τρένο που μεταφέρει περισσότερους από 1.000 τόνους στο μεγαλύτερο εργοστάσιο ζυμαρικών του κόσμου. Ανακαλύπτει πώς αναμιγνύεται με νερό, πώς πλάθεται και στη συνέχεια μετατρέπεται σε σπαγγέτι. (2017)
Ο Γκρεγκ επισκέπτεται το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο μπισκότων στο Λονδίνο, όπου καθημερινά παράγονται 80 εκατομμύρια μπισκότα. Ανακαλύπτει ότι τα μπισκότα σοκολάτας παίρνουν σχήμα από έναν χάλκινο κύλινδρο και ότι η σοκολάτα προστίθεται ως επικάλυψη στο κάτω μέρος τους. (2017)
Ο Γκρεγκ εξερευνά εργοστάσιο στο Γκρίμσμπυ που παράγει 80.000 ψαροκροκέτες ημερησίως. Διαπιστώνει ότι ο μπακαλιάρος έρχεται σε παγοκολόνες που κόβονται σε κροκέτες, αλευρώνονται, πατικώνονται, πανάρονται και στο τέλος τηγανίζονται για 45 δευτερόλεπτα. (2017)
Ο Γκρεγκ βρίσκεται στην Ολλανδία, σε ένα από τα μεγαλύτερα παρασκευαστήρια για σάλτσες στον κόσμο, όπου βλέπει πώς φτιάχνεται η μαγιονέζα. Επισκέπτεται φάρμα στο Άρνεμ, όπου εντυπωσιάζεται με ένα μηχάνημα που διαχωρίζει τους κρόκους από τα ασπράδια 1.700 αυγών το λεπτό. (2017)
Ο Γκρεγκ επισκέπτεται το εργοστάσιο της Ribena στο Γκλόστερσιρ, όπου το 90% των φραγκοστάφυλων της Βρετανίας μετατρέπονται σε χυμό. Έκπληκτος διαπιστώνει ότι το άρωμα των φραγκοστάφυλων συλλέγεται χωριστά και προστίθεται στη συνέχεια για να εξασφαλιστεί το πλούσιο άρωμα. (2017)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551