Αναζήτηση
The Freak Brothers - iShow.gr
The Freak Brothers
Σειρά
Κινούμενα σχέδια
Κωμωδία
Περιπέτεια
Είδος
Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2020
Κύκλοι
1
2
Όταν οι Σουίτσερ απειλούν την 'ιδιοκτησία' των Φρικιών, ο Φινέας αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Στο μεταξύ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ κινηματογραφεί μια νέα ταινία στο Σαν Φρανσίσκο και ο Φράνκλιν επιλέγεται για να τον ντουμπλάρει. (25') Παραγωγή: ΗΠΑ (2023)
Ένας καθηγητής δολοφονείται στην πανεπιστημιούπολη και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία υποδεικνύουν ως βασικό ύποπτο τον Νόα. Χωρίς να χάσουν χρόνο, τα Φρικιά αναλαμβάνουν ρόλο ντετέκτιβ για να αποδείξουν την αθωότητα του φίλου τους. (27') Παραγωγή: ΗΠΑ (2023)
Ο Φινέας πηγαίνει στην 60ή συνάντηση παλιών συμμαθητών, σίγουρος πως θα 'κρατιέται' καλύτερα από όλους και θα έχει τις 'επιτυχίες' του. Στο μεταξύ, η Χάρπερ διοργανώνει ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου για το μωρό του αφεντικού της.(25') Παραγωγή: ΗΠΑ (2023)
Ο Φρέντι έχει ένα ατύχημα και τα Φρικιά χρειάζονται χρήματα. Μόλις μαθαίνουν πως ένας παλιός φίλος έχει πλουτίσει από το τραγούδι που είχαν γράψει μαζί τη δεκαετία του '60, ταξιδεύουν στην Ουάσιγκτον για να πάρουν το μερίδιό τους. (27') Παραγωγή: ΗΠΑ (2023)
Ο Φράνκλιν βρίσκει το παλιό αυτοκίνητό του, μια Pontiac Trans Am του '68, και μπαίνει στον κόσμο των αγώνων δρόμου. Παράλληλα, ο Φινέας κι η Κίτι σπεύδουν να βοηθήσουν τον Φρέντι, που έχει ανακαλύψει ένα νέο... ασυνήθιστο ταλέντο. (25') Παραγωγή: ΗΠΑ (2023)
Ο τρόμος για μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Κίτι μετατρέπεται σε πηγή έμπνευσης για τους τρεις φίλους. Παράλληλα, τα Φρικιά αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τη Χάρπερ με το απαιτητικό αφεντικό της... μα κάνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα. (27') Παραγωγή: ΗΠΑ (2023)
Αφού η Κίτι μαθαίνει στον Φρέντι να μαγειρεύει, ο Ζάκερμπεργκ προσκαλεί και τους δύο στο υπερσύγχρονο κέντρο αστέγων που έχει ιδρύσει. Εκεί, θα δημιουργήσουν πιάτα με το μοσχαρίσιο κρέας που έχει παρασκευάσει στο εργαστήριό του. (26') Παραγωγή: ΗΠΑ (2023)
Το ετήσιο Φεστιβάλ Κάνναβης είναι γεγονός, και ο Φινέας είναι αποφασισμένος να κερδίσει βραβείο για τα κέικ μαριχουάνας που φτιάχνει. Μόνο έτσι πιστεύει πως θα 'μπει στο μάτι' του Σεθ Ρόγκεν. Θα τα καταφέρει; (25') Παραγωγή: ΗΠΑ (2023)
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551