Η Elliot κοιμάται με έναν ωραίο γιατρό τον οποίο ήξερε ελάχιστα, και σύντομα γίνεται η 'εύκολη' του νοσοκομείου. Ο Turk υποφέρει από την πλάτη του μετά το χειρουργείο με τον Dr. Amato, έναν πολύ κοντό γιατρό.
Από τότε που ο πατέρας της την αποκλήρωσε, η Elliot συνειδητοποιεί τις δυσκολίες της διαβίωσης. Παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει την πιθανότητα να την μηνύσει ένας ασθενής, στον οποίο είχε δώσει από λάθος οκτώ μήνες ζωής.
Η Elliot ακόμα δεν έχει πού να μείνει. Ο J.D. αισθάνεται πολύ άσχημα όταν δεν μπορεί ούτε να φιλήσει την κοπέλα από το κατάστημα δώρων, με την οποία βγήκε ραντεβού.
Η ανανέωση της σχέσης της με τον J.D. ηρεμεί την Elliot, η οποία αντιμετωπίζει προσωπικά και επαγγελματικά διλήμματα, καθώς τα οικονομικά της είναι σε άσχημη κατάσταση και επιπλέον οι ασθενείς της την εγκαταλείπουν.
Ο Dr. Cox και ο Dr. Kelso έρχονται αντιμέτωποι με έναν υποχονδριακό ασθενή. Ο Turk μαθαίνει ότι η έλλειψη ειλικρίνειας είναι σύνηθες φαινόμενο στη σύγχρονη ιατρική και ο J.D. αποφασίζει να βοηθήσει ένα φίλο που έχει ανάγκη.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα