Ο Γκρεγκ βλέπει πώς συσκευάζεται το ψωμί στον αέρα, η Τσέρι Χίλι βρίσκει το ιδανικό αλεύρι και η ιστορικός Ρουθ Γκούντμαν παρουσιάζει τους δολοφόνους που παραμόνευαν στο ψωμί στο παρελθόν. (2015)
Ο Γκρεγκ σε σοκολατοποιία του Γιορκ βλέπει την 24ωρη επεξεργασία από τον κόκκο του κακάο μέχρι τη σοκολάτα. Η Ρουθ αποκαλύπτει πώς ήταν η εργασία στα εργοστάσια χωρίς τη βοήθεια των μηχανών. (2015)
Ο Γκρεγκ επισκέπτεται μεγάλη γαλακτοκομική μονάδα για να δει πώς φτάνει το γάλα από την αγελάδα στο κουτί μέσα σε 24 ώρες, ενώ η Ρουθ αποκαλύπτει τη δύσκολη ζωή μιας εργαζόμενης σε γαλακτοκομείο. (2015)