Αναζήτηση
Κυνηγοί Αρχιτεκτονικών Θησαυρών - iShow.gr
Κυνηγοί Αρχιτεκτονικών Θησαυρών
Κύκλοι
1
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Ο Ντρου επισκέπτεται μια αποθήκη με αντίκες στο Μπέλφαστ. Στην αναζήτηση για ιρλανδικά έπιπλα του 18ου αιώνα, ενθουσιάζεται όταν εντοπίζει μια συρταριέρα από μαόνι.
Σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη καυσίμων σε πρώην αεροπορική βάση στο Σάφοκ, ο Ντρου ανακαλύπτει βάζα από οστά αγελάδας και έναν τρομακτικό πέτρινο πρόβολο σε σχήμα προσώπου.
Ο Ντρου και ο Τι προσκαλούνται σε ένα ιδιωτικό μουσείο αυτοκινήτων στο Ντένμπιγκσιρ.
Ο Ντρου και ο Τι είναι οι πρώτοι που βλέπουν μια συλλογή στο Μπόραμ Γουντ. τα πάντα πωλούνται, όπως ένας άγιος σκαλισμένος σε πέτρα και μαρμάρινα στηρίγματα για τζάκι.
Ο Ντρου και ο Τι επισκέπτονται ένα μεταλλωρυχείο 500 ετών στο πανέμορφο χωριό Κόνιστον. Ανακαλύπτουν ένα μπολ με σχέδια, κοπίδια και έναν πάγκο ταμείου.
Ο Ντρου βρίσκεται στο αγροτικό Σόμερσετ για να ψαχουλέψει μια αυλή γεμάτη πράγματα. Προσπαθεί να αγοράσει ένα φως οροφής, ένα μαρμάρινο βάθρο και μια πινακίδα από αντικερί.
Ο τηλεοπτικός σταρ Φρεντ Σιριέ αναζητά αντικείμενα που σχετίζονται με τη Γαλλία και ακολουθεί τους Ντρου και Τι για να μάθει τα κόλπα τους.
Ντρου και Τι επισκέπτονται μια μάντρα που ειδικεύεται στα πήλινα.
Ντρου και Αλ ανακαλύπτουν σε ιδιαίτερες συλλογές σπάνιο αντικείμενο της ιστορίας του αυτοκινήτου και σκάφος του 19ου αιώνα με ενδιαφέρον παρελθόν.
Ντρου και Τι αναζητούν τις καλύτερες αντίκες στη νήσο Γουάιτ. Πρώτη στάση η παραλιακή πόλη Βέντνορ, ένα μοδάτο θέρετρο της βικτωριανή εποχή.
Ντρου και Τι επισκέπτονται μια έπαυλη στο Λίνκολσιρ. Το σπίτι είναι γεμάτο αντικείμενα και ο Ντρου παζαρεύει για μια υπέροχη καρέκλα του 19ου αιώνα και έναν καθρέφτη κινέζικου στιλ.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551