O Μάκης πηγαίνει το σκυλάκι του, τη Λούση στο γιατρό γιατί, όπως λέει στη γυναίκα του, Ρένα, έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την πληροφορεί ότι για να γιατρευτεί από την μελαγχολία και την ανορεξία της, θα πρέπει να της βρουν γαμπρό.
Ο Μάκης πιστεύει ότι έχει κατακτήσει τη Νάνσυ και προσπαθεί να βρει τρόπους διαφυγής από την οικογένειά του για να τη συναντάει. Ο Ανδρέας στήνει στο ραντεβού τη φιλενάδα του, Μίρκα και παρακολουθεί τη γυναίκα του, Αλίκη.
Ο Ανδρέας συμβουλεύει τον Μάκη για τον τρόπο που θα ξανακατακτήσει τη Νάνσυ. Η ζήλεια, όμως, τον κυριεύει, όταν ακούει την Αλίκη να ψιθυρίζει ανδρικά ονόματα στον ύπνο της.
Η Κωνσταντίνα πηγαίνει στη σχολή χορού που βρίσκεται απέναντι από το ιατρείο του Μάκη και γνωρίζει τον Στέφανο. Ο Μάκης πηγαίνει με τη Νάνσυ στη θάλασσα. Ο Ανδρέας μιλάει με υπονοούμενα στη Μπέτη για τον άντρα της, πιστεύοντας ότι ο Ρένος και η Αλίκη είναι ζευγάρι.
Ο Μάκης πηγαίνει τη Νάνσυ στο σπίτι της, αλλά αρνείται να την συνοδέψει μέχρι το διαμέρισμά της, γιατί έχει ήδη καθυστερήσει. Φοβάται την αντίδραση της Ρένας, όταν αντιληφθεί ότι έχει περάσει η ώρα και δεν έχει επιστρέψει.
Ο Μάκης και η Ρένα, κάθε χρόνο, γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους στο εξοχικό τους, παρέα με τους φίλους τους. Φέτος, ο Μάκης προσπαθεί να το αποφύγει γιατί δεν θέλει να λείψει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και να μη συναντήσει τη Νάνσυ.
Η Κωνσταντίνα ανακοινώνει στους γονείς της ότι κάλεσε για το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό τους έναν φίλο της. Αυτοί δεν της φέρνουν αντίρρηση, μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται ως φίλος της ο Στέφανος.
Η Μπέτυ ενδίδει στο φλέρτ του Γιάννη. Ο Μάκης, που είναι τρελά ερωτευμένος με την Νάνσυ, αρχίζει να φέρεται διαφορετικά στην οικογένειά του. Ο Ανδρέας προσλαμβάνει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να παρακολουθήσει την Αλίκη.
Ο Ανδρέας τρελαίνεται στην ιδέα ότι θα πρέπει να μείνει στο σπίτι με το πόδι στο γύψο. Αρχίζει να παίρνει τηλέφωνο όλες τις παλιές του φιλενάδες, όμως δεν καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με καμία.