Αναζήτηση
Θέμης Μάλλης βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Θέμης Μάλλης (Πειραιάς) είναι Έλληνας δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής.

Ο Μάλλης μεγάλωσε στον Πειραιά και σπούδασε Φωτογραφία, Οπτική και Δημοσιογραφία.

Εχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας. Ανάμεσά τους, σεμινάρια οπτικοποίησης και παρουσίασης τηλεοπτικού ρεπορτάζ από το δίκτυο CBS, ενώ συμμετείχε στο σχεδιασμό του data base του συστήματος διαχείρισης εικόνας και κειμένου inews και media browse της εταιρείας AVID για το Star Channel.

Παράλληλα διδάσκει και σε σχολές δημοσιογραφίας και τηλεόρασης (Control tv και New Media Studies).

Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες» με επικεφαλής τον Ηλία Ψινάκη στο Δήμο Μαραθώνα, ενώ είναι μέλος του επίσημου φαν κλαμπ της Eurovision, OGAE GreeceΩς δημοσιογράφος άρχισε την καριέρα του από την ΕΡΑ Αιγαίου, στο τμήμα της σύνταξης και εκφώνησης ειδήσεων.

Στη συνέχεια, από το 1991 έως και το 2000 εργάστηκε στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ως ρεπόρτερ αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός. Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ, το αστυνομικό και το ναυτιλιακό ρεπορτάζ.

Το 1992 προτάθηκε για το ευρωπαϊκό βραβείο τηλεοπτικού ρεπορτάζ EB&J Award, μετά την αποκάλυψη του μεγαλύτερου κυκλώματος εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μεταδόθηκε και σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού, ανάμεσά τους και στο CNN.

Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 εκτός από τη συνεργασία του στον ενημερωτικό τομέα, παρουσίαζε την σατιρική εκπομπή ''Παιδιά από σπίτι'' με τον ηθοποιό Ντάνο Λυγίζο και τη δημοσιογράφο Ρένα Γιατροπούλου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2000 συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel. Τον Φεβρουάριο του 2002 έγινε αρχισυντάκτης και παρουσιαστής των δελτίων ειδήσεων του σταθμού.

Από το 2006 μέχρο το 2008, παρουσίασε την καθημερινή πρωινή gossip εκπομπή La Sousourela με τις Κατερίνα Στικούδη και Ελεάνα Τρυφίδου, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2008 ανέλαβε αρχισυντάκτης των καθημερινών εκπομπών Πρωινή Μελέτη, Μεσημεριανή Μελέτη και Μελέτησε το! με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, έκανε την αρχισυνταξία του διαγωνισμού Playmate of the Year.

Από το 2014 συνεργαζόνταν με το Epsilon TV, έχοντας την αρχισυνταξία των εκπομπών Hashtag με την Ελεονώρα Μελέτη (έως Μάιο 2016), Φτιάξε Καφέ να στα Πω με την Κατ... Διαβάστε περισσότερα
ερίνα Καινούργιου (2016 έως 2018), αλλά και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού έως το 2016.

Παραλληλα είχε την αρχισυνταξία και επιμέλεια πολλών special events και shows του σταθμού σε αυτό το διάστημα, ενώ το 2017 παρουσίασε με την Κατερίνα Καινούργιου την εκπομπή Star Academy Magazine.

Από το Μάρτιο του 2018, ανέλαβε υπεύθυνος των Daytime shows (εκπομπές που μεταδίδονται από νωρις το πρωί έως και πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων) του ίδιου σταθμού, ενώ μετά την αλλαγή του σταθμού, από Epsilon TV σε Open Beyond, έχει τη διεύθυνση όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής του σταθμού (ανάμεσά τους οι εκπομπές Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου, Για την Παρέα με τον Νίκο Μουτσινά και Έλα, Χαμογέλα με τη Σίσσυ Χρηστίδου).

Εχει συνεργαστεί με ελληνικές εφημερίδες και περιοδικά, (μεταξύ άλλων διετέλεσε διευθυντής της εφημεριδας Freddo, τόσο στην καθημερινή, όσο και την εβδομαδιαία της έκδοση), ενώ από το 2008 έως το 2010 είχε καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό Δρόμος FM 89,8.

Από το 2014 έως και το 2016 παρουσίαζε ραδιοφωνικές εκπομπές στον Παραπολιτικά 90,6 FM, με τη Νανά Παλαιτσάκη και την Ανθή Βούλγαρη.

Παράλληλα διδάσκει παραγωγή και παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών στις σχολές τηλεορασης και δημοσιογραφίας Control tv και New Media Studies.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λιάγκα και το sms  -Τι είπε ο Λιάγκας; Κατερίνα Καινούργιου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λιάγκα και το sms -Τι είπε ο Λιάγκας;  πριν 4 μήνες
Χαμός με Λιάγκα - Καινούργιου on air: Χαμός με Λιάγκα - Καινούργιου on air: "Είναι ντροπή! Είναι ξεφτιλίκι - Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία"  πριν 4 μήνες
Θέμης Μάλλης: «Ο Γιώργος Λιάγκας χρειάζεται μία ομάδα που θα τον προστατεύει και θα τον καθοδηγεί» Θέμης Μάλλης: «Ο Γιώργος Λιάγκας χρειάζεται μία ομάδα που θα τον προστατεύει και θα τον καθοδηγεί»  πριν 2 χρόνια
Αυτός ο δημοσιογράφος εντάσσεται στο πάνελ της νέας εκπομπής της Καινούργιου στον ALPHA! Αυτός ο δημοσιογράφος εντάσσεται στο πάνελ της νέας εκπομπής της Καινούργιου στον ALPHA!  πριν 3 χρόνια
Ο Θέμης Μάλλης αναλαμβάνει την ψυχαγωγία στον Ο Θέμης Μάλλης αναλαμβάνει την ψυχαγωγία στον "όμιλο Κοκλώνη"!  πριν 3 χρόνια
Είναι επίσημο! Ο Θέμης Μάλλης στην Barking Well Media Είναι επίσημο! Ο Θέμης Μάλλης στην Barking Well Media  πριν 3 χρόνια
Θέμης Μάλλης: «Μία ομάδα δημιούργησε περιεχόμενο σε ένα κανάλι που δεν είχε» Θέμης Μάλλης: «Μία ομάδα δημιούργησε περιεχόμενο σε ένα κανάλι που δεν είχε»  πριν 3 χρόνια
Τα πλατό του ALPHA επιθεώρησε ο Θέμης Μάλλης Τα πλατό του ALPHA επιθεώρησε ο Θέμης Μάλλης  πριν 3 χρόνια
Παραιτήθηκε από το OPEN ο Θέμης Μάλλης Παραιτήθηκε από το OPEN ο Θέμης Μάλλης  πριν 3 χρόνια
Παραιτήθηκε ο Θέμης Μάλλης από το Open Παραιτήθηκε ο Θέμης Μάλλης από το Open  πριν 3 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551