Αναζήτηση
Κάτια Ταραμπάνκο (Κάτια Ταραμπάνκο) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
21/10/1996
Ηλικία
28
Βιογραφικό
Η Κάτια Ταραμπάνκο (γεν. Μαριούπολη, 21 Οκτωβρίου 1996) είναι Ελληνίδα μοντέλο, ηθοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1996 στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, από μητέρα Ελληνικής καταγωγής, και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα σε ηλικία των 6 ετών.

Από τα εφηβικά της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling ενώ μετά την ενηλικίωσή της ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος σε διάφορες καμπάνιες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ως μοντέλο, έχει συνεργαστεί με τις εταιρίες Pink Woman, Funky Buddha και Mind Matter ενώ έχει δουλέψει για κάποιο διάστημα και στην Ινδία.

Το 2018 πήρε ένα ρόλο στο καστ της δραματικής σειράς του ANT1 Η Επιστροφή, κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός. Εκεί υποδύθηκε την Νατάλια, μία νεαρή γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής που συνεργάζεται επαγγελματικά με την κεντρική ηρωΐδα της σειράς, παίζοντας μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τον Αλέξανδρο Σταύρου και άλλους.

Αποχώρησε από το καστ της σειράς τον Φεβρουάριο του 2019, με τη ρόλο της να αναλαμβάνει άλλη ηθοποιός. Την ίδια χρονιά δήλωσε συμμετοχή στον τέταρτο κύκλο του reality show μοντέλων Greece's Next Top Model. Εκεί κατέκτησε την πρώτη θέση μαζί με την Άννα-Μαρία Ηλιάδου.

Το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του τρίτου κύκλου της ταξιδιωτικής εκπομπής Θαλασσόλυκοι.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, έγινε γνωστή η συμμετοχής της στον όγδοο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor Greece. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ταξίδεψε στην Δομινικανή Δημοκρατία, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα των Διασήμων.

Αποχώρησε από το Survivor μετά από ένα μήνα επιβίωσης εξαιτίας διάφορων θεμάτων υγείας, κατακτώντας την 31η θέση στην τελική κατάταξη. 
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Κάτια Ταραμπάνκο: Πρώτα σε έναν άντρα τσεκάρω... Κάτια Ταραμπάνκο: Πρώτα σε έναν άντρα τσεκάρω...  πριν 2 μήνες
Κάτια Ταραμπάνκο: Τα δάκρυα του μοντέλου στο Instagram Κάτια Ταραμπάνκο: Τα δάκρυα του μοντέλου στο Instagram  πριν 2 μήνες
Κάτια Ταραμπάνκο: Τα ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή της Κάτια Ταραμπάνκο: Τα ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή της  πριν 2 μήνες
Ή με μένα ή με καμία Ή με μένα ή με καμία  πριν 2 μήνες
Κάτια Ταραμπάνκο: Οι σέξι πόζες με μαγιό! Κάτια Ταραμπάνκο: Οι σέξι πόζες με μαγιό!  πριν 2 χρόνια
Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη της αντίδραση μετά τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη της αντίδραση μετά τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της  πριν 2 χρόνια
Κάτια Ταραμπάνκο: Κάτια Ταραμπάνκο: "Λύγισε" στον αέρα για τον πόλεμο στην Ουκρανία  πριν 2 χρόνια
Κάτια Ταραμπάνκο – «Δεν ισχύει αυτό» Κάτια Ταραμπάνκο – «Δεν ισχύει αυτό»  πριν 2 χρόνια
Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές» Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»  πριν 2 χρόνια
 Κάτια Ταραμπάνκο για Survivor: «Προσπαθώ ακόμα να βρω τι πήγε λάθος» Κάτια Ταραμπάνκο για Survivor: «Προσπαθώ ακόμα να βρω τι πήγε λάθος»  πριν 2 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551