Αναζήτηση
Φάνυ Πολέμη βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Φάνυ Πολέμη γεννηθηκε στις 11 Ιουνίου στην Αθήνα και είναι ηθοποιός , ραδιοφωνική παραγωγός και ποιήτρια. 
Σπούδασε κλασσικό μπαλέτο και μετά εκφραστικό χορό στο Martha Graham στο Los Angeles .
Αποφοίτησε αριστούχος της Δραματικής σχολής του Πέλου Κατσέλη.
Συμμετείχε σε παραστάσεις στο θέατρο και στην τηλεόραση.
Ασχοληθηκε με την παντομιμα και διδαξε σε πολλα σχολεία , και στον δημο Ν. Φιλαδέλφειας στο Κεντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
Σκηνοθέτησε στο Θέατρο του Δημου Αγίου Δημητρίου το ¨"Εμεις κι ο Χρόνος" του Τζον Πρίσλευ, με την ερασιτεχνική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Aγίου Δημητρίου και έκανε χορογραφίες σε πολλές παραστάσεις όπως στον Μορμόλη ΔΠθ Κομοτηνής και αλλού.
Στις μεταγλωτίσεις ειχε δανείσει την φωνή της σε πολλους μικρούς ηρωες οπως τον Νιλς Χολγκερσον , τον Τομπυ στη Μικρή Λουλού και σε πολλα αλλα.
"Θεσμοφοριάζουσες" Λαικό Πειραματικο Θέατρο, "Βιδα" Θυμιος Καρακατσάνης , "Αρχοντοχωριάτης" Θεατρο της Ανοιξης , "Τηλεγονος" Μαργαρίτας Λυμπεράκη με ΔΠΘ Κομοτηνης, "Η Ελένη κα τα χρωμματιστά ονειρα της" Δημήτρης Ποταμίτης, "Εγώ Ρομπότ Εσυ?" Θέατρο Αμόρε, "Εξω οι Βοδοκόκαλοι" Θέαρο του Ηλιου, συμμετείχε στις παιδικές σειρες της ΕΡΤ Πατατουφ και ΦΑΣΟΛΑ .
Τραγούδισε και επαιξε σε μπουατ και μουσικες σκηνες οπως στο "Αχ Μαρια" με Βασίλη Παπακωνσταντινου, Γιάννη Ζουγανέλη , Σακη Μπουλά, Ισιδώρα Σιδέρη, Σαβίννα Γιαννατου, στην μπουάτ Μαρκίζα, στην Εφταλου , και σε άλλες μουσικές σκηνές.
Εγραψε αρκετά τραγούδια όπως τα «Θέατρο» «Βαλκάνια» «Γυναίκα Μάγισσα» και άλλα πολλά καθώς ασχολήθηκε και με την ποίηση την μεγάλη της αγάπη.
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551