Αναζήτηση
Τι θα δούμε στο "Open Sport" αυτό το Σαββατοκύριακο | iShow.gr
Ειδήσεις
Τι θα δούμε στο "Open Sport" αυτό το Σαββατοκύριακο
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022
17:42

Open Sport


Άφθονο θέαμα, αποκλειστικές συνεντεύξεις,  αφιερώματα,  ξεχωριστές ιστορίες και αυτό το Σαββατοκύριακο στο «OPEN SPORT», με τον Μανώλη Σφακάκη. Μη χάσετε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου:

Την τελευταία παράσταση του Ρότζερ Φέντερερ στο Laver Cup του Λονδίνου. Συγκίνηση και υπόκλιση από την παγκόσμια αθλητική κοινότητα για τον σπουδαίο Ελβετό. Τα μηνύματα ανθρωπιάς που στέλνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα από τη νέα μίνι ταινία του στην οποία αφηγείται ο ίδιος τη ζωή του.

Η εκπομπή, μέσα από τα μάτια των ειδικών,  κάνει τον πρώτο απολογισμό για τις μεγάλες ομάδες της Superleague. Τα σχέδια του Γκουστάβο Πογέτ για τους αγώνες της Εθνικής με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία. Γκολ και θέαμα από το Nations League, αφιέρωμα στον «βιονικό» επιθετικό της Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου παρακολουθήστε ό,τι συνέβη στο παιχνίδι της Εθνικής με την Κύπρο στη Λάρνακα, αλλά και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Nations League. Ειδικό θέμα για την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Bundesliga Ουνιόν Βερολίνου, που φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τι έδειξε ο Ολυμπιακός στους αγώνες προετοιμασίας της Κύπρου και ο Παναθηναϊκός στο 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», 12 ημέρες πριν την πρεμιέρα της Euroleague. Αποκλειστική συνέντευξη του Αμερικανού γκαρντ των πράσινων, Νέιτ Γουόλτερς.

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.

Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551