
Ο Κωνσταντίνος παρουσιάζει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο σχεδόν ολοκληρωμένο. Γνωρίζοντας την εξειδίκευση του Θάνου Λούδου στον τομέα της ωρολογοποιίας, ο πωλητής τελικά εμπιστεύεται την εκτίμησή του, παρά τις αρχικές του επιφυλάξεις. Το ποσό πώλησης που προσδοκά να αποσπάσει διαφέρει από την αξιολόγηση του Θάνου, όμως η τεκμηρίωσή του τον πείθει. Ο παθιασμένος συλλέκτης ρολογιών εντυπωσιάζει τους πέντε αγοραστές, αφού θεωρεί ότι είναι ένα από τα εκατό κομμάτια που κυκλοφόρησαν με αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης το 1956. Μια συναρπαστική δημοπρασία εκτυλίσσεται στο δωμάτιο των αγοραστών.

Ο Πρόδρομος είναι γνώστης του παλιού και αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει το μεράκι του επάγγελμα. Το ιδιαίτερα όμορφο αντικείμενο, που φέρνει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash, μπορεί να έχει χάσει, πλέον, τη χρηστική του αξία, αλλά ως διακοσμητικό στοιχείο σε έναν χώρο εξακολουθεί να τραβάει την προσοχή και το ενδιαφέρον. Θα καταφέρει, άραγε, ο πωλητής στο δωμάτιο των αγοραστών να κλείσει μια συμφωνία ή τελικά η υπεραισιοδοξία του θα τον οδηγήσει σε λάθος τακτική;

Ο Βαγγέλης εμπιστεύεται απόλυτα την ομορφιά του αντικειμένου που φέρνει στο Cash or Trash. Πρόκειται για ένααντικείμενο τέχνης με την υπογραφή του Αλέκου Φασιανού, που ανάλογό του δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στο δωμάτιο εκτίμησης. Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου, όμως, δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Βαγγέλη. Μια «βάρκα», η τρίτη από τις μόλις οκτώ, που έχουν κυκλοφορήσει, «ρίχνει άγκυρα» στο δωμάτιο των αγοραστών και …αράζει κοντά στα γούστα του νεαρού αγοραστή και λάτρη των έργων τέχνης, Άλεξ Σταυρίδη.
