
Ο Γιώργος Πολυχρονίου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Kαλημέρα είπαμε;» και μίλησε ανοιχτά για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και τις σημαντικές στιγμές της καριέρας του.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Ελένη Μενεγάκη, εξηγώντας πώς η συνεργασία τους και η κοινή τους επαγγελματική πορεία άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Ο ίδιος έκανε μια αναδρομή στη χρυσή εποχή του «Τροχού της Τύχης», ενώ μίλησε και για τη μετάβασή του στο Mega, σημειώνοντας τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που του προσέφεραν οι αλλαγές αυτές στην καριέρα του.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μετακίνησή του από τον ΑΝΤ1 στο Mega. «Έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στο Mega να κάνω τη Mega Banca, γιατί μου έδιναν λίγα λεφτά για να ανανεώσω. Στο Mega πήγα γιατί μου έδιναν πενταπλάσια χρήματα», είπε.
Για τη γνωριμία του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Πολυχρονίου αποκάλυψε: «Την Ελένη Μενεγάκη μου την έφεραν σπίτι μου και μου άρεσε. Πήγαμε για φαγητό και δώσαμε τα χέρια. Ήταν όμορφη, φρέσκια και μαζεμένη». Τέλος, αναφερόμενος σε εκείνη την περίοδο της ζωής του, σημείωσε: «Το πρωινό στο Mega δεν το χάρηκα, γιατί ήταν η περίοδος που χώρισα με τη Μάγκυ και ήμουν "τραυματισμένος"».
Πηγή: gossip-tv.gr