Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας. Ετοιμάζει χατσαπούρι ατζαρούλι, μία ξεχωριστή πίτα με τυριά, λαχταριστό γύρο κοτόπουλο, αλλά και ένα υπέροχο τσιζκέικ ψυγείου banana split, μεταξύ άλλων εκλεκτών προτάσεων.
Το Σάββατο, ο Βαγγέλης ξεκινάει με ένα ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο στον φούρνο με σάλτσα μπάρμπεκιου, μαζί με τις πιο νόστιμες ψητές γλυκοπατάτες. Συνεχίζει με μοσχαράκι με φασολάκια, ένα καλοκαιρινό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, ενώ φτιάχνει και τα πιο αφράτα τηγανητά τυροπιτάκια στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Τέλος, ετοιμάζει Κοπεγχάγη, ένα ακαταμάχητο σιροπιαστό γλυκό, αλλά και δροσερή σπιτική λεμονάδα σε συνδυασμό με λαχταριστά ροδάκινα!
Την Κυριακή, ο chef ετοιμάζει χατσαπούρι ατζαρούλι, μία ξεχωριστή πίτα με τυριά με αφράτη ζύμη και υπέροχη γέμιση. Ψήνει αρνίσια παϊδάκια με μείγμα μπαχαρικών και τα σερβίρει με μία ιδιαίτερη μελιτζανοσαλάτα. Φτιάχνει μακαρονοσαλάτα νισουάζ, ένα δροσερό καλοκαιρινό πιάτο για το καθημερινό τραπέζι και ψήνει τον πιο εύκολο και εντυπωσιακά νόστιμο γύρο κοτόπουλου. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει τσιζκέικ ψυγείου banana split που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Μην χάσετε το «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!