Αναζήτηση
Νέος έρωτας για τον Τζόνι Ντεπ: Βγαίνει με την δικηγόρο του - Όχι όμως με αυτή που νομίζαμε [Βίντεο] | iShow.gr
Ειδήσεις
Νέος έρωτας για τον Τζόνι Ντεπ: Βγαίνει με την δικηγόρο του - Όχι όμως με αυτή που νομίζαμε [Βίντεο]
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022
21:02



Ο Τζόνι Ντεπ βγαίνει με την Joelle Rich, μια δικηγόρο που τον εκπροσώπησε στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον της Sun, επιβεβαιώνει το Page Six.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δικηγόρος με έδρα το Λονδίνο είναι παντρεμένη αλλά σε διάσταση και το διαζύγιό της μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Η Joelle Rich δεν ήταν μία από τους δικηγόρους που εργάστηκαν στην υπόθεση των ΗΠΑ, αλλά φέρεται να ήταν παρούσα στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της δίκης με την Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με το Us Weekly, η Βρετανίδα δικηγόρος -που είναι μητέρα δύο παιδιών- βρέθηκε στη Βιρτζίνια για να δείξει την "υποστήριξή" της στον Ντεπ.

"Δεν υπήρχε καμία επαγγελματική υποχρέωση για την παρουσία της εκεί", δήλωσε επίσης μια πηγή στο περιοδικό, προσθέτοντας ότι οι δυό τους συναντιόντουσαν "διακριτικά" σε ξενοδοχεία κατά τα πρώτα στάδια του ειδυλλίου τους.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο διάσημος ηθοποιός πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο με μια άλλη δικηγόρο, την Camille Vasquez, η οποία τον εκπροσώπησε στη νικηφόρα δίκη του για δυσφήμιση στις ΗΠΑ εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.

Ωστόσο, η Vasquez έσβησε γρήγορα τις φήμες, αποκαλώντας τους ισχυρισμούς "σεξιστικούς" και "ανήθικους".

"Νοιάζομαι πολύ βαθιά για τους πελάτες μου και προφανώς έχουμε έρθει κοντά", δήλωσε στο People τον Ιούνιο. "Αλλά όταν λέω "εμείς", εννοώ ολόκληρη την ομάδα, και φυσικά αυτό περιλαμβάνει και τον Τζόνι".




Νέος έρωτας για τον Τζόνι Ντεπ: Βγαίνει με την δικηγόρο του - Όχι όμως με αυτή που νομίζαμε [Βίντεο]

1

1

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Τζόνι Ντεπ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551