Αναζήτηση
Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Αγκαλιασμένοι με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην Αντίπαρο | iShow.gr
Ειδήσεις
Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Αγκαλιασμένοι με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην Αντίπαρο
Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2025
17:17

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι μετά την πρόταση γάμου του επιχειρηματία στην παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής την Κυριακή 10/8 ενώ βρισκόντουσαν στην Πάρο μιας και εκεί ο επιχειρηματίας δραστηριοπείται, πραγματοποίησαν μια μικρή απόδραση στην Αντίπαρο και γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο.

kainourgiou-koutsoumpis-1-1200x630.jpg

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της όπου ποζάρει στην αγκαλιά του με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

kainourgiou-koutsoumpis-1-5-1200x630.jpg

Όπως έχουν αποκαλύψει και οι δύο, ο γάμος τους αναμένεται να τελεστεί τον Χειμώνα, σε κλειστό κύκλο και σε τοποθεσία του εξωτερικού.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του ερωτευμένου και ευτυχισμένου ζευγαριού

f42ae6028af2403788b5781d06083934.jpg


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καινούργιου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551