Αναζήτηση
H Ρένια Λουιζίδου για τη «μανία» με τα social media - «Ο κόσμος αισθάνεται υποχρεωμένος να πει κάτι» | iShow.gr
Ειδήσεις
H Ρένια Λουιζίδου για τη «μανία» με τα social media - «Ο κόσμος αισθάνεται υποχρεωμένος να πει κάτι»
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023
18:22



«Πριν από δέκα – δέκα πέντε χρόνια αγχωνόμουν να για να διατηρήσω τις επιτυχίες που είχα κάνει. Δεν με δυσκόλεψε η αναγνωρισιμότητα, με παραξένεψε. Όποιος βγαίνει στην τηλεόραση γίνεται γνωστός, μπορεί να σε σοκάρει καμιά φορά όταν πας στον γιατρό ή κάποια μέρα που δεν έχεις πολύ τα κέφια σου. Είναι λιγότερες αυτές οι στιγμές από εκείνες που θα έρθουν με το χαμόγελο να σου πει “σας βλέπω», δήλωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη Δανάη Μπάρκα.

Για τις κοινωνικές πλατφόρμες σχολίασε: “Η ιδέα μου αρέσει πολύ αλλά νομίζω ότι ακόμα είναι σε παιδική ηλικία. Είναι υστερία αυτό πια, είναι μανία, είναι αρρώστια. Νιώθω ότι ο κόσμος αισθάνεται υποχρεωμένος οπωσδήποτε να πει κάτι ή να αναρτήσει οπωσδήποτε μία φωτογραφία“. 

Για τις ανασφάλειες της σχολίασε: “Είμαι βουτηγμένη στην ανασφάλεια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν βγαίνεις δημόσια δεν θα πάρεις της “κατάρα” σου, θα κάνεις το καλύτερο δυνατό, δεν θες να να τους μαυρίσεις την ψυχή“.

Τέλος, μίλησε για τα τηλεοπτικά της «παιδιά» από το “Σόι”: “Αλληλογραφούμε, τους μιλάω σαν τη μαμά τους, ανησυχώ για την υγεία τους!

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Ρένια Λουιζίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551