Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες»


Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2night show" του ΑΝΤ1 βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha "Σασμός".

"Η ιστορία είναι πολύ δυνατή. Έχει αίμα, έρωτα, αγάπη, εκδίκηση, έχει πολλά πράγματα για να παίξεις. Είναι μια απαγορευμένη αγάπη, είναι σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα αν το δούμε ρομαντικά", είπε αρχικά για τον Σασμό και πρόσθεσε:

"Όταν πήγα για πρώτη φορά στην Κρήτη, με μαγνήτισε η ενέργειά της. Δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Και σκεφτόμουν τότε ότι θα μπορούσε άνετα να μείνω μόνιμα στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά".

Για το βίντεο "Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό) που θίγει τη γυναικεία κακοποίηση σχολίασε: "Το βιώσαμε πολύ έντονα. Αφού βγήκε το βίντεο, για μια βδομάδα, λαμβάναμε ακραία πράγματα, προσωπικές εμπειρίες, μαρτυρίες γυναικών, φωτογραφίες από κακοποιημένες γυναίκες. Όταν κάναμε το βίντεο ήμασταν στις 13 γυναικοκτονίες και έχουν γίνει άλλες τόσες. Είναι σοκαριστικό".

"Πραγματικά δεν ξέρω. Θα σου πω. Ξέρω μια περίπτωση που ο άνθρωπος ο οποίος κακοποιούσε την σύντροφό του, ανέβασε το βιντεάκι και έγραψε από πάνω "Κοίτα να δεις τι άνθρωποι υπάρχουν" και το κατέκρινε. Αυτός προφανώς δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι έχει κάνει ακραία απάνθρωπα πράγματα. Υπάρχει πολλή τρέλα εκεί έξω".

 

 

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/


Σχετικά πρόσωπα
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη
© 2022 iShow.gr