Αναζήτηση
Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης και η αποχή από τα social media | iShow.gr
Ειδήσεις
Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης και η αποχή από τα social media
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023
17:28

Δυναμικά επέστρεψε στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Κυριακής 17/09. Στις αρχές Αυγούστου είχε ανακοινώσει πως θα μείνει για ένα διάστημα μακριά από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η διάσημη influencer θέλησε να κάνει ξανά την εμφάνιση της πραγματοποιώντας μάλιστα και ένα Q&A. Η ίδια μίλησε για την απόφαση που πήρε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, αλλά απάντησε και στις φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία περί εγκυμοσύνης.

1687346497300-740275206-mpompa-(3).jpg

Χριστίνα Μπόμπα – Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από τα social media
«Ο λόγος που αποφάσισα ήταν αυτός που είπα, ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Από τότε που έκανα τις μικρούλες μου και επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους, έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως όλες οι μαμάδες. Η εταιρεία μου, οι ανακαινίσεις, οι μετακομίσεις, το κομμάτι των social ήταν αρκετά, οπότε ήθελα να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και είναι πάλι δημιουργική και ορεξάτη, γιατί είχε βγει πάλι η κούραση στην επιφάνεια και νομίζω ότι μου έκανε καλό. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμη για όλα τα δικά μας σχέδια», είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από τα social media.

xristina-mpompa-antigrafo.jpg

Όσον αφορά τις φήμες εγκυμοσύνης η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω.

Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Χριστίνα Μπόμπα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551