Αναζήτηση
Απούσα σήμερα η Νομικού από "Το Πρωινό": Οργιάζουν οι φήμες ότι "σκοτώθηκε" με τον Λιάγκα και φεύγει από την εκπομπή | iShow.gr
Ειδήσεις
Απούσα σήμερα η Νομικού από "Το Πρωινό": Οργιάζουν οι φήμες ότι "σκοτώθηκε" με τον Λιάγκα και φεύγει από την εκπομπή
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022
18:02



Απουσίαζε από τη σημερινή εκπομπή του Πρωινού η Δούκισσα Νομικού, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει στην έναρξη του προγράμματος ότι η συμπαρουσιάστριά του έλειπε λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης που είχε.

Την ίδια ώρα ωστόσο φουντώνουν οι φήμες και τα δημοσίευματα που θέλουν τους δύο συνεργάτες να έχουν έρθει σε ρήξη και το μοντέλο να επιθυμεί την αποδέσμευσή του.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του tlife και του zappit αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια ήρθε σε σύγκρουση με τον γνωστό δημοσιογράφο και εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή.

Μάλιστα, το zappit επισημαίνει ότι γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις, μεταξύ της Δούκισσας Νομικού και του τηλεοπτικού σταθμού ώστε να παραμείνει στο πρωινό πρόγραμμα. "Εκείνη, ωστόσο, έχει θέσει μια σειρά από όρους που για την ώρα μοιάζει αβέβαιο αν μπορούν να ικανοποιηθούν" τονίζει το site, υπογραμμίζοντας ότι επισήμως, μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει το γεγονός.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Δούκισσα Νομικού
Γιώργος Λιάγκας
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551