Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.
Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με μία πεντανόστιμη και εύκολη πίτσα με ρευστή ζύμη και τσορίθο, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, αναλύει την υψηλή διατροφική αξία των ξηρών καρπών και τέλος, η Ντίνα μαγειρεύει τα πιο αφράτα μπισκότα brownies. Την Τρίτη, η Ντίνα μας υποδέχεται στην κουζίνα της με την πιο λαχταριστή βελουτέ κολοκυθόσουπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, ειδικός σε θέματα βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών, δείχνει πώς να καλλιεργήσουμε το αγαπημένο μας χειμερινό λάχανο στη γλάστρα του σπιτιού μας, και τέλος, μία υπέροχη συνταγή με ζουμερό σολομό σε τραγανή σφολιάτα έρχεται για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Την Τετάρτη, η Ντίνα ετοιμάζει έναν τρυφερό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο με βελούδινο πουρέ γλυκοπατάτας και στη συνέχεια έρχεται να μας γλυκάνει με μία εντυπωσιακή γλυκιά τάρτα μήλου με τραγανή βάση και άρωμα από κόκκινα φρούτα. Την Πέμπτη, το μενού έχει γίγαντες με μοναδικό άρωμα από σελινόριζα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Τέλος, ένα υπέροχο λεπτό φύλλο κρούστας έρχεται να αγκαλιάσει τέλεια τα ταρτάκια της Ντίνας, μαζί με αφράτη βελούδινη κρέμα και υπέροχη γλυκόξινη γεύση από κυδώνια. Η εβδομάδα κλείνει με ένα βουτυράτο κοτόπουλο στο φούρνο. Στη συνέχεια, η τέχνη του Art de la Table, φέρνει το μπλε της θάλασσας και τ’ ουρανού στο τραπέζι του σπιτιού μας και τέλος, η Ντίνα ετοιμάζει τα πιο υπέροχα σπιτικά μάφιν με απολαυστική γέμιση από κόκκινα φρούτα.