Αναζήτηση
Hercules: The Legend Begins (2014) – Νέος Ηρακλής, παλιά συνταγή | iShow.gr
Ειδήσεις
Hercules: The Legend Begins (2014) – Νέος Ηρακλής, παλιά συνταγή
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013
19:44

Pame Cinema -

Για κάποιο λόγο, λόγους ανταγωνισμού προφανώς αλλά και έλλειψης ιδεών, κάποιες ταινίες έρχονται δύο-δύο. Φέτος είχαμε δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στον Λευκό Οίκο, του χρόνου θα έχουμε δύο ταινίες με τον Ηρακλή.

Όπως φαίνεται η Ελληνική μυθολογία κατάφερε και επέζησε από Immortals, Percy Jackson, Clash και Wrath of the Titans και επανέρχεται με τον ημίθεο Ηρακλή, τοποθετημένo στις Ρωμαϊκές αρένες.

Το Hercules: The Legend Begins, τίτλος που απροκάλυπτα υπονοεί πως φιλοδοξεί να είναι η ταινία πρώτη από ένα νέο franchise, δείχνει να μην είναι τίποτε παραπάνω από ένα – μάλλον κακό – μίγμα Gladiator, Troy και 300, μόνο που πρωταγωνιστής είναι ο Kellan Lutz του Twilight και αντί για τον Ridley Scott ή τον Zack Snyder έχουμε τον Renny Harlin, που ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν το Die Hard 2 πίσω στο 1990.

Όπως καταλαβαίνουμε και από το trailer η αγαπημένη του Ηρακλή, η πριγκίπισσα της Κρήτης Ήβη, δίνεται στον αδελφό του, ο ίδιος επαναστατεί κατά της οικογένειάς του και τελικά εξορίζεται, για να καταλήξει στις αρένες και να γίνει ένας ακατανίκητος μονομάχος, ενώ στη συνέχεια θα ανακαλύψει πως είναι γιός του Δία και θα γυρίσει να διεκδικήσει ότι του ανήκει.

Με τα ονόματα των χαρακτήρων επικρατεί ο συνήθης αχταρμάς, έτσι έχουμε τον Αγαμέμνονα, τον Κρέοντα, τον βασιλιά Αμφιτρύωνα, την βασίλισσα Αλκμήνη, κάποια Κακία, αλλά και έναν Σωτήρη – αδύνατον να ξεχωρίσουν τα αρχαιοελληνικά ονόματα από τα Χριστιανικά – μαζί με Ρωμαίους όπως έναν Lucius.

Η ταινία θα έρθει πριν την δεύτερη με τον Ηρακλή, το Hercules: The Thracian Wars με τον Dwayne “ΤHe Rock” Johnson σε σκηνοθεσία Brett Ratner, η οποία μάλλον θα εξαφανίσει το πρώτο.

Το Hercules: The Legend Begins θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2014.

Μαζί και το poster:

Hercules: The Legend Begins (2014) – Νέος Ηρακλής, παλιά συνταγή

Πηγή: pame-cinema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κέλαν Λουτζ
Ρένι Χάρλιν
Ντουέιν Τζόνσον
Μπρετ Ράτνερ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551