Αναζήτηση
Ο Άγγελος Βουράκης διάψευσε την μεταγραφή του.. | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Άγγελος Βουράκης διάψευσε την μεταγραφή του..
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023
13:22

Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/7 ο Άγγελος Βουράκης, ο οποίος απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον. Συγκεκριμένα, η πρωινή εκπομπή του Open χθες ανέφερε πως αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μετακινείται στην Ζήνα Κουτσελίνη και το STAR.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το διέψευσε κι ο Άγγελος Βουράκης μιλώντας στην κάμερα, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο πάνελ της Φαίης Σκορδά.

«Δε θα μετακομίσω. Παραμένω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τη θέση στην οποία είχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το αν θα αλλάξει ώρα η εκπομπή είναι κάτι που θα ανακοινώσει το κανάλι που κάνει και έναν προγραμματισμό για την εκπομπή της Φαίης για να αποδώσει τα καλύτερα τη χρονιά που έρχεται.

Αυτό που έχω να πω για εμένα προσωπικά είναι ότι ήθελα να παραμείνω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, κάτι που το είχα εκφράσει και στην ίδια όπως και στο κανάλι, συνέβη, και είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Στους “Αταίριαστους” μάλλον δε θα είμαι, θα είμαι μόνο στη Φαίη.

Ξέρω κάποια πράγματα για την Έλενα Χριστοπούλου αλλά καλύτερα να μιλήσει ο καθένας για τον εαυτό του γιατί κάποιες συζητήσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα. Η Φαίη είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας, ξέρει και η ίδια ποιο είναι το καλύτερο για την εκπομπή και τον εαυτό της και αυτό διεκδικεί, όπως το διεκδικεί και για όλους εμάς τους συνεργάτες της. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό και εκτιμητέο.

Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ και να συνεργαστούμε. Περιμένω κι εγώ να γνωρίσω όποια παιδιά έρθουν στην ομάδα και να συνεργαστούμε όμορφα. Τη Μάρτζυ Λαζάρου την ξέρω και την αγαπώ από παλιά, δε τη γνώρισα φέτος», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Βουράκης για το τηλεοπτικό του μέλλον και την Φαίη Σκορδά.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Άγγελος Βουράκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551