Αναζήτηση
Πρώτη τρανς υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου | iShow.gr
Ειδήσεις
Πρώτη τρανς υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021
16:42


«Πιστεύω ότι είναι μια κομβική σιγμή. Δεν υπήρξε καμία άλλη τρανσέξουαλ που να προταθεί με βραβείο Emmy Α’ Γυναικείου Ρόλου και νιώθω ότι αυτό σπρώχνει τα πράγματα τόσο πολύ μπροστά για τόσους πολλούς ανθρώπους που περιμένουν έξω από την πόρτα – είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες τρανσέξουαλ, άνθρωποι έμφυλης ποικιλίας, LGBTQIA+, οτιδήποτε.

Μια στιγμή σαν αυτή ανοίγει και δίνει διάρκεια στις πιθανότητες του τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον και πιστεύω ότι η Ακαδημία έχει ανοίξει τα μάτια της περισσότερο. Ναι, πιστεύω ότι θα συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο και επίσης νιώθω ότι θα συνεχίσουμε να μιλάμε και να ενθαρρύνουμε και να πληροφορούμε και να εκπαιδεύουμε ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Νομίζω πως αυτό είναι το σημαντικότερο.»

Αυτά δήλωσε η Michaela Antonia Jaé Rodriguez, γνωστή ως Mj Rodriguez,η πρώτητρανς υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ στην κατηγορία των πρωταγωνιστικών ρόλων

Η Mj Rodriguez είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια και έγινε γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειράPoseτου δικτύου FX, στην οποία ξεκίνησε να παίζει το 2017, αποτελώντας έτσι την πρώτη τρανσέξουαλ με τόσο κεντρικό ρόλο σε σειρά μεγάλου δικτύου.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Σχετικά πρόσωπα
Mj Rodriguez
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551