Αναζήτηση
Γιώργος Σατσίδης: «Η αντιμετώπιση του κορονοϊού ήταν απογοητευτική» | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιώργος Σατσίδης: «Η αντιμετώπιση του κορονοϊού ήταν απογοητευτική»
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020
09:29Στην εφημερίδα «
On time» και την Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Γιώργος Σατσίδης, τον οποίο βλέπουμε στον ρόλο του ψυχολόγου στο ριάλιτι του Alpha «The Bachelor».

O παρουσιαστής, ο οποίος μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του.
«Ανησυχώ πολύ, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Το καλοκαίρι αυτό ήταν περίεργο για όλους μας. Πλέον βγαίνεις από το σπίτι και λες πορτοφόλι, κλειδιά, απολυμαντικό, μάσκα. Είναι μια άλλη κανονικότητα στην οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε μέχρι να βρεθεί η λύση.
Μπορώ να σου πω ότι τις νύχτες και τις μέρες μου τις στοιχειώνει η έννοια του κορωνοϊού και δεν εφησυχάζω στιγμή, κάτι που είναι βέβαια αγχωτικό. Στις ΗΠΑ η κοινωνική ασφάλιση είναι μια τραγική ιστορία, για την οποία οι πολιτικοί θα έπρεπε να ντρέπονται. Ακόμα και αν πληρώνεις ιδιωτική ασφάλεια, αν νοσηλευτείς με κορωνοϊό το κόστος ανέρχεται στα 40.000 δολάρια, οπότε πρακτικά δεν επιτρέπεται να νοσήσεις, πόσο μάλλον να διασωληνωθείς. Στο σύνολό της η αντιμετώπιση της επέλασης του ιού ήταν απογοητευτική με μεγάλη καθυστέρηση στη λήψη μέτρων.
Έχω φίλους εκεί και ανησυχώ γι’ αυτούς. Μιλάω καθημερινά μαζί τους, άλλωστε το σπίτι μου είναι εκεί. Έχει παγώσει ο χρόνος, μου λένε, και δεν κινείται τίποτα. Ας προσευχηθούμε για ένα καλύτερο 2021», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σατσίδης.Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Σατσίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551