Αναζήτηση
Από τη Σκορδά και τον Λιάγκα με προορισμό την Καινούργιου | iShow.gr
Ειδήσεις
Από τη Σκορδά και τον Λιάγκα με προορισμό την Καινούργιου
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023
18:02

Είναι γνωστό πως η πρώην αρχισυντάκτρια της Κατερίνας Καινούργιου, Κατερίνα Πόθα, αποχωρεί από την εκπομπή με νέο προορισμό, εκπομπή του OPEN. Ποιος λοιπόν, ή μάλλον ποιοι, παίρνουν την θέση της, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και πως σχετίζονται με τις εκπομπές της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευφημία Δήμου, πρώην βοηθός αρχισυντάκτη (της Ελεάνας Τρυφίδου) στην εκπομπή “Πρωινό Μας” με την Φαίη Σκορδά, αναχωρεί από τον ΣΚΑΙ, και κατευθύνεται προς τον ALPHA και την Super Κατερίνα. Μάλιστα, όπως μαθαίνω θα έχει και αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής, από κοινού με τον Γιώργο Μιχαηλίδη, και υπο την σταθερή επίβλεψη βέβαια του Θέμη Μάλλη.

Εν συνεχεία τώρα, η Μίνα Τζανετάτου, δημοσιογράφος που είχε αναλάβει το μοντάζ και την επιμέλεια βίντεο στην εκπομπή “Το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα, αναχωρεί με την σειρά της από τον ΑΝΤ1, επίσης για την εκπομπή Super Κατερίνα, με τον ρόλο της βοηθού αρχισυντάκτη των παραπάνω.

Η πρώτη θα αντικατασταθεί με προσθήκη στο πλευρό της Αγγελικής Γιαννακοπούλου, στη νέα εκπομπή της Φαίης, ενώ η δεύτερη θα καλυφθεί εσωτερικά. 

Πηγή: youfly.com

Σχετικά πρόσωπα
Φαίη Σκορδά
Γιώργος Λιάγκας
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Πόθα
Ευφημία Δήμου
Μίνα Τζανετάτου
Αγγελική Γιαννακοπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551