Αναζήτηση
H Γουινόνα Ράιντερ άνοιξε τα «χαρτιά» της για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ | iShow.gr
Ειδήσεις
H Γουινόνα Ράιντερ άνοιξε τα «χαρτιά» της για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022
16:22


«Αυτή ήταν η πραγματική μου ζωή στο “Girl, Interrupted”», είπε χαρακτηριστικά.Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μετά από μόλις πέντε μήνες σχέσης και χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια. Το τατουάζ «Winona forever» του Ντεπ τελικάμετατράπηκε στο«Wino forever».

"Κοιτούσα τις ψεύτικες μελανιές και τα κοψίματα στο πρόσωπό μου (όταν γυρνούσε το δράμα του 1994, The House of the Spirits) και δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου ως αυτό το μικρό κορίτσι. Μάλιστα, θυμάται να λέει "Θα συμπεριφερόσουν σε αυτό το μικρό κορίτσι, όπως συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου; Δεν με πρόσεχα καθόλου" τόνισε η ηθοποιός.

«Ποτέ δεν μίλησα γι’ αυτό.Υπάρχει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου που είναι πολύ προσωπικό. Έχω ένα μέρος στην καρδιά μου για εκείνες τις μέρες. Αλλά για κάποιον νεότερο που μεγάλωσε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,είναι δύσκολο να το περιγράψω».

Το 2020, η Ράιντερ υπερασπίστηκε τον Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης του για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου τουΆμπερ Χερντ στο Ηνωμένο Βασίλειο,αποκαλώντας τον «καλό άνθρωπο» και λέγοντας ότι ένιωθε«πολύ ασφαλής μαζί του».

Σχετικά πρόσωπα
Γουινόνα Ράιντερ
Τζόνι Ντεπ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551