Αναζήτηση
Ο Χάρι σνομπάρει τη βασιλική οικογένεια: "Εξαφάνισε" το μετάλλιο της στέψης του πατέρα του | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Χάρι σνομπάρει τη βασιλική οικογένεια: "Εξαφάνισε" το μετάλλιο της στέψης του πατέρα του
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
12:42

Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε χωρίς να φοράει το μετάλλιο που σηματοδοτεί την στέψη του πατέρα του Καρόλου ως βασιλιά, σε βίντεο με το οποίο απένειμε βραβείο σε Αμερικανή αξιωματικό του στρατού, η οποία κατέγραψε τις καλύτερες επιδόσεις.

Όπως παρατήρησε το έμπειρο μάτι των βασιλικών αναλυτών, ο Δούκας του Σάσεξ φορούσε μια σειρά από μετάλλια στο σακάκι του, καθώς βράβευε την αρχιλοχία Ελίζαμπεθ Μαρκς ως "Στρατιώτη της χρονιάς" για τους Military Times. Μεταξύ των μεταλλίων στο σακάκι του Πρίγκιπα Χάρι ήταν και τα τρία μετάλλια που σηματοδοτούν τα διάφορα Ιωβηλαία της γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το μετάλλιο που σηματοδοτεί την στέψη του Βασιλιά Καρόλου δόθηκε στον Πρίγκιπα Χάρι και στα πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν στην επίσημη ανάληψη του θρόνου από τον βασιλιά Κάρολο τον περασμένο Μάιο, καθώς και σε διακεκριμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων.

Η απουσία του μεταλλίου στο στήθος του Χάρι, την οποία επισήμαναν το Newsweek και η Sun, υποδηλώνει -σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα των βασιλικών τεκταινόμενων Richard Fitzwilliams - ότι επιδιώκει σκόπιμα να απομακρυνθεί από την παλιά του ζωή, καθώς έχει επιλέξει τις ΗΠΑ ως μόνιμη κατοικία του.

Ο σχολιαστής κ. Fitzwilliams δήλωσε στο Newsweek: "Όσοι επιλέξιμοι συμμετείχαν στη στέψη έλαβαν μετάλλιο. Οι Σάσεξ (σ.σ. ο Χάρι και η Μέγκαν) δεν κάνουν τίποτα τυχαία και αυτό σαφώς τονίζει ή έχει σκοπό να τονίσει την απόστασή του από τη βασιλική οικογένεια".

Και προσέθεσε: "Οι Σάσεξ γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάθε τι που κάνουν, κάθε τι που φορούν, κάθε τι που λένε, όλα θα εξεταστούν.Το πρόβλημα είναι ότι αν επιλέξει να μην φορέσει το μετάλλιο της στέψης, θα θεωρηθεί σίγουρα ως σνομπ προς τον βασιλιά Κάρολο". Οι εκπρόσωποι του Δούκα του Σάσεξ αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός, όταν ρωτήθηκαν σχετικά από την Daily Mail.

Το μετάλλιο στέψης φέρει στην μπροστινή πλευρά του ένα ομοίωμα του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα που κοιτάζει προς το πλάι, και στην πίσω πλευρά του το σύμβολο του βασιλιά, CIIIR (Charles III Rex).

Στο βίντεο, ο Χάρι φορούσε το μετάλλιο Επιχειρησιακής Υπηρεσίας που του δόθηκε για την θητεία του στις ένοπλες δυνάμεις στην επαρχία Χελμάντ. Φορούσε, επίσης, τα τρία επετειακά μετάλλια που χυτεύτηκαν για τον εορτασμό της χρυσής, της διαμαντένιας και της πλατινένιας επετείου της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ Β'.
Ο Χάρι σνομπάρει τη βασιλική οικογένεια: "Εξαφάνισε" το μετάλλιο της στέψης του πατέρα του

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Πρίγκιπας Χάρι Γουίντσορ
Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551