Παρέα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο σεφ Ανδρέας Λαγός φτιάχνει: Galette (πίτα) με κολοκάσι Σωτήρας, χαλούμι και σάλτσα βασιλικού, κοτόπουλο σνίτσελ γεμιστό με φορμαέλα Αράχωβας Παρνασσού και τέλος, ρυζόπιτα στο τηγάνι με ελληνικό ρύζι. Παραγωγή: Ελλάδα (2022)
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα