Ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της 'ΠΟΠ Μαγειρικής' τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα. Μαζί δημιουργούν δύο υπέροχα πιάτα. Έναν Χοιρινό Λαιμό μαγειρευτό με Χιώτικο Μανταρίνι και Κουμκουάτ Κέρκυρας και ένα Χριστουγεννιάτικο Κέικ. Παραγωγή: Ελλάδα (2024)
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα