Αναζήτηση
Γιώργος Ψυχογιός βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Άρχισε την μελέτη του στο ακορντεόν στην ηλικία των 14 ετών στο «Ελληνικό Ωδείο», δίπλα στην κα Τσεκούρα -Καραγιαννίδου, όπου κι αποφοίτησε το 1987 αποσπώντας Πτυχίο με Άριστα Παμψηφεί και Διάκριση.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Πρότυπο Πειραματικό Ωδείο με τη Σολίστ Αγαθή Λεμονή και τελείωσε την φοίτησή του δίπλα στον Γεράσιμο Κάκαλη, αποσπώντας δίπλωμα σολίστ πιάνου με Άριστα Παμψηφεί, Α΄ Βραβείο και Εύφημο Μνεία εξαιρετικής ιδιοφυΐας.

Συνέχισε τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά της μουσικής με τον συνθέτη και πιανίστα Μάνο Σκαρβέλη.
Έχει επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονης ανάλυσης και σημειογραφίας, διεύθυνσης ορχήστρας και έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια πιάνου και μουσικής δωματίου με διακεκριμένους ξένους πιανίστες (Οxana Yablonskaya, Ellen Traganas , Lev Vlanskeko, Duo Ganev, Vovka Ashkenazy).

O Γιώργος παράλληλα με την πιανιστική του καριέρα γύρω από το χώρο της κλασικής μουσικής, εξασκεί με διακρίσεις την τέχνη της Jazz και του Αυτοσχεδιασμού.

Έχει δημιουργήσει και διευθύνει από το 1998 την Ορχήστρα και Χορωδία των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από ο 2004 είναι συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα και εμφανίζεται μαζί του σε κορυφαίες διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
«Αυτή η νύχτα μένει»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA  πριν 2 χρόνια
Γιώργος Ψυχογιός: «Πήρα για δέκα παραστάσεις 67 ευρώ» Γιώργος Ψυχογιός: «Πήρα για δέκα παραστάσεις 67 ευρώ»  πριν 2 χρόνια
Άγριες Μέλισσες: O ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά Άγριες Μέλισσες: O ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά  πριν 2 χρόνια
Γιώργος Ψυχογιός - Η συγκινητική εξομολόγηση για κακοποίηση από γνωστό θεατράνθρωπο Γιώργος Ψυχογιός - Η συγκινητική εξομολόγηση για κακοποίηση από γνωστό θεατράνθρωπο   πριν 2 χρόνια
Εντάσσεται στις «Άγριες Μέλισσες»! Εντάσσεται στις «Άγριες Μέλισσες»!  πριν 2 χρόνια
To νέο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού To νέο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού  πριν 3 χρόνια
Ντόλλυ η Προξενήτρα Ντόλλυ η Προξενήτρα  πριν 9 χρόνια
"Ντόλλυ, η προξενήτρα" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη  πριν 10 χρόνια
"Ντόλλυ, η προξενήτρα" στο Θέατρο Αλίκη  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551