Αναζήτηση
Τρέισι Σπυριδάκου (Tracy Spiridakos) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
1986
Ηλικία
38
Βιογραφικό
Αν και προτιμά να μην αναφέρεται ευθέως στην ηλικία της, γεννήθηκε πριν περίπου 28 χρόνια στη Γουϊνιπέγκ της καναδικής επαρχίας Μανιτόμπα στις 20 Φεβρουαρίου και σε πολύ μικρή ηλικία επέστρεψε με τους γονείς της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό Σκάλα της Λακωνίας. Στη χώρα μας -και χώρα των γονιών- της έμαθε να μιλάει άπταιστα ελληνικά και μέχρι σήμερα δηλώνει υπερήφανη για την καταγωγή της.

Στον Καναδά επέστρεψε οριστικά το 1992. Αποφοίτησε από το Λύκειο Oak Park στη Γουϊνιπέγκ και το 2000 εγκαταστάθηκε στο Βανκούβερ, αποφασισμένη να «κυνηγήσει» την τύχη της στο χώρο του θεάματος. Σχεδόν αμέσως, ήρθαν οι πρώτες προτάσεις. Αρχικά για το «Supernatural», μετά για το «Bionic Women» και το «Psych».

Ο ρόλος της «Κάλι» στη σειρά «Supernatural», αποτέλεσε την πρώτη της εμφάνιση στην «κεντρική σκηνή» της αμερικανικής show-biz αλλά όπως λένε ειδικοί και κοινό, δε θα είναι ο τελευταίος. Είναι βέβαιο ότι η Τρέισι Σπυριδάκος θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Μία Σπαρτιάτισσα καλλονή σώζει τη Γη! Μία Σπαρτιάτισσα καλλονή σώζει τη Γη!  πριν 10 χρόνια
Η Ελληνίδα που κάνει τη δική της «Επανάσταση» στην αμερικανική τηλεόραση Η Ελληνίδα που κάνει τη δική της «Επανάσταση» στην αμερικανική τηλεόραση  πριν 10 χρόνια
Tρέισι Σπυριδάκος: Από την Ελλάδα κατευθείαν στο Hollywood! Tρέισι Σπυριδάκος: Από την Ελλάδα κατευθείαν στο Hollywood!  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551