Αναζήτηση
Σάρα Σάχι (Sarah Shahi) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
10/01/1980
Ηλικία
44
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στο Τέξας το 1980 από πατέρα ιρανό και ισπανίδα μητέρα. Το πραγματικό της όνομα είναι ΄Ααχου Τζάχανσουζ, που σημαίνει, στα ιρανικά γαζέλα. Ίσως αποτελεί τον ιδανικότερο χαρακτηρισμό, που θα μπορούσε να της δώσει κάποιος. Η Σάρα ήταν αρχηγός στις ομάδες volley και basket του σχολείου της, ενώ η ίδια δηλώνει πως η μητέρα της την έμαθε να μην ντρέπεται για το σώμα της.

Το αθλητικό της παρελθόν δημιούργησε το σημερινό της σωματότυπο και η καταγωγή των γονέων της δικαιολογεί το εξωτικό της ταμπεραμέντο. Από έφηβη συνήθισε να παίρνει στέμματα και βραβεία για την ομορφιά της. Φωτογραφιζόταν για εξώφυλλα ημερολογίων, όπου στις σελίδες τους εμφανίζονταν οι ομορφότερες cheerleaders του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. «Η Σάρα ήταν πάντα η καλύτερη», λέει η μητέρα της Μαχ.

Για πρώτη φορά το 2005 φιγουράρει το όνομα της στο περιοδικό “Maxim” και στη λίστα “οι ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη” κατέλαβε την 90η θέση. Φαίνεται όμως ότι ο χρόνος είναι μεγάλος της σύμμαχος, καθώς το 2006, σε ηλικία 26 χρονών, ανεβαίνει 24 θέσεις, δηλαδή περνάει στην 66η θέση της λίστας. Μερικοί, για να δείξουν πόσο «διαβολικά» όμορφη ήταν, είχαν προσθέσει ένα ακόμα κόκκινο 6, δίνοντάς της ακόμα έναν επιπλέον τίτλο.
Το 2011 κατακτά στην ίδια λίστα, την 24η θέση αφήνοντας πίσω πασίγνωστα μοντέλα και sex symbols (όπως: Britney Spears, Kim Kardashian, Sofia Vergara και επίσης την πολυδιαφημισμένη πρόσφατα δούκισσα Catherine Middleton).

To νέο sex symbol δέχεται καθημερινά προτάσεις για φωτογραφήσεις σε εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών από όλο τον κόσμο.
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551