Αναζήτηση
Alex Leon βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
O Alex Leon μεγάλωσε σε μία καλλιτεχνική οικογένεια. Για μερικά χρόνια, η κλασική παιδεία πιάνου ήταν η κυρίως σπουδή του. Ο Alex γρήγορα ένιωσε ανήσυχος και έτεινε περισσότερο προς τα αναλογικά πλήκτρα, την σύνθεση αλλά και στα ντράμς. Πειραματιζόταν επίσης με αναλογικά συνθεσάιζερ. Το πάθος του για την ηλεκτρονική μουσική πιθανότατα είναι αυτό που τον φέρνει εδώ που στέκεται και σήμερα. Όλη τη περασμένη δεκαετία ο Alex Leon ασχολήθηκε αποκλειστικά με ενορχηστρώσεις, editing, μείξη ήχου και σύνθεση μουσικής για ραδιόφωνο, remixes, night clubs , και τηλεόραση!

Την Άνοιξη του 2011 ο Alex Leon υπέγραψε με την Panik Records και ένα μεγάλο κεφάλαιο μουσικής δημιουργίας ξεκίνησε στην Ελλάδα και στη ζωή του! Πρώτη μεγάλη επιτυχία ήταν το “Out Of My Head” μαζί με τους Playmen. Ο Alex Leon και οι Playmen συνέθεσαν το μνημειώδες κυρίως θέμα για τα Mad Video Music Awards, στο οποίο συμμετείχε και ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης και ερμηνευτής T-Pain. Το “Out Of My Head” παρουσιάστηκε ζωντανά στα Mad VMA2011 και η συνέχεια ήταν η παγκόσμια αποδοχή και επιτυχία για τον Alex Leon ως πρωτοπόρος της ελληνικής dance μουσικής σκηνής.

O Alex Leon παράγει μουσική στο στούντιο της Panik Records για τραγούδια και υπογράφοντας παραγωγές για τα Νο1 hits όπως το «Μια Ζωγραφιά (Ο Κόσμος Μας)» με 10.000.000 YouTube Views και hit singles για όλους τους Νο1 Έλληνες καλλιτέχνες …. Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα και φυσικά η Demy είναι λίγα από τα ονόματα που εμπιστεύονται τη χρυσή υπογραφή του δυνατού μουσικού παραγωγού!
Τελευταίες ειδήσεις
Onirama: Onirama: "Όλα Εσύ Μου Τα' Μαθες"  πριν 9 χρόνια
Έρχεται το ολοκαίνουργιο κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα! Έρχεται το ολοκαίνουργιο κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα!  πριν 9 χρόνια
Έτοιμο το δεύτερο άλμπουμ της Demy! Έτοιμο το δεύτερο άλμπουμ της Demy!  πριν 10 χρόνια
ΑΚΟΥΣΤΕ το διαφορετικό ΑΚΟΥΣΤΕ το διαφορετικό "Απόλυτο Κενό"! Κυκλοφόρησε σήμερα!  πριν 10 χρόνια
Mad VMA 2014… Δείτε την λίστα με τους νικητές! Mad VMA 2014… Δείτε την λίστα με τους νικητές!  πριν 10 χρόνια
"Καλύτερες Μέρες": ακούστε το teaser του νέου τραγουδιού της Άννας Βίσση!  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551